Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Travis Barker bedekt één van zijn tattoos van ex Shanna Moakler

Dat de relatie tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker steeds officiëler wordt, moge duidelijk zijn. De twee zijn all over each other, en de hele wereld mag dat weten. En om zijn vorige relatie af te sluiten, heeft Travis Barker besloten zijn tattoo van ex-vriendin Shanna Moakler te bedekken.

We praten je bij.

Travis Barker bedekt tattoo van zijn ex Shanna Moakler

Een tattoo neem je niet zomaar: voor velen is dit een manier om je liefde aan iemand te verklaren of een herinnering bij je te dragen. Dit werkt ook zo voor Travis Barker. En als je het nog niet had gemerkt, zit bijna zijn hele lichaam vol met tattoos. Onder andere van zijn ex Shanna Moakler, waar hij in 2008 definitief van scheidde.

Nu zijn relatie met Kourtney Kardashian steeds officiëler (en romantischer) lijkt te worden, besloot hij een tattoo te laten zetten door Kourtney – zowel op zijn arm als op zijn borst. Op datzelfde moment liet hij door zijn tattoo-artiest twee tattoos (!) die stonden voor zijn relatie met ex Shanna Moakler bedekken. Er is nog niets bevestigd, maar het lijkt erop dat hij een groot schedel over de twee tattoos heeft laten tatoeëren.

Tattoo Shanna Moakler

De tattoos die Travis Barker heeft laten bedekken zijn de initialen “ST“, die hoogstwaarschijnlijk stonden voor Shanna en Travis en hun relatie. In de Instagram-video die Travis een paar dagen geleden plaatste zien we hoe er een groot schedel op zijn hand wordt getatoeëerd, precies over die twee initialen. En FYI, dit is hoe zijn hand er eerst uitzag:

Shanna Moakler zelf heeft nog niks gezegd over de tattoo, maar heeft zich eerder tegenover People al wel uitgesproken over de relatie tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker. Zo vertelde ze dat ze over haar ex heen is, maar het soms wel een beetje vreemd vindt allemaal.

I’m very much over my ex. It’s been a long time. However, do I think some of the PDA that he’s doing with her is weird? The movie, True Romance, that I feel like they’ve been bonding over was the theme of our wedding. Our daughter’s named after the character in the movie. Flying banners overhead like we did on Meet the Barkers. Stuff like that … I just think it’s weird.

Hoe dan ook: het lijkt erop dat we Kourtney en Travis nog vaak samen gaan spotten. Zo lanceerde Travis Barker vorige week nog een kaars die wel een hele aparte geur heeft: het orgasme van Kourtney Kardashian. Je leest hier alle ins and outs.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.