Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 13 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian plant Valentijnsdag met familie terwijl ze geen contact heeft met Kanye West

Valentijnsdag staat nu echt om de hoek en zoals verwacht, vieren Kim Kardashian en Kanye West het dit jaar apart van elkaar. Maar dat betekent niet dat Kim geen plannen maakt, ze plant namelijk veel quality time met haar familie, terwijl ze geen contact heeft met haar man Kanye West.

Een bron die dichtbij Kim Kardashian staat vertelt meer details.

Kim Kardashian viert Valentijnsdag

We zijn natuurlijk allemaal benieuwd hoe het met Kim Kardashian en Kanye West gaat. Hoewel ze nog niet officieel een scheiding hebben aangevraagd, wonen ze wel apart van elkaar en hebben ze helemaal geen contact meer. Een bron vertelt nu aan People dat Kim haar Valentijnsdag volplant met tijd voor haar familie.

“Kim is great,” vertelt de bron. “She has a Valentine’s Day celebration planned with her kids and family. She likes to make it special for the kids. She doesn’t have any contact with Kanye. It’s obvious that she is just focused on the future.” Het lijkt er dus op dat Kimye volledig verleden tijd is.

Feestdag voor Kim en Kanye

De afgelopen jaren gingen Kim Kardashian en Kanye West all out voor Valentijnsdag. Er was een tijd dat Kanye haar een muur van bloemen gaf, daarna kwam hij met 1000 rode rozen voor zijn vrouw en ook trakteerde hij Kim een keer op een privé-optreden van Kenny G. Hij stond toen in een ‘zee’ van rozen. Dit jaar ziet het er anders uit voor zowel Kim als Kanye, omdat ze niet meer bij elkaar in huis wonen.

Eerder vertelden bronnen al dat Kim Kardashian nog op het goede moment wacht voor het aanvragen van de scheiding. Een bron vertelde eerder aan People dat de struggles in de relatie van Kim en Kanye een groot deel zullen uitmaken van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians. Ze gaat haar scheiding hoogstwaarschijnlijk pas aanvragen als het nieuwe seizoen gelanceerd is. Wij wachten geduldig af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.