Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 28 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

TikTokkers maken massaal grappen over de ‘over de top’ kerstversiering van Kim Kardashian

Bij de Kardashians is alles over de top. Of het nu gaat om outfits, cadeaus, verjaardagen of zoals nu de kerstversiering: er wordt gegarandeerd uitgepakt. Dat bewijst Kim maar weer met de video die ze zondag online deelde.

Het huis van Kim Kardashian – á 60 miljoen dollar – is een feestje om te bezoeken. Niet alleen vanbinnen, maar ook van buiten is het één en al pracht – zeker tijdens de feestmaanden. Na het zien van Kims kerstversiering, gaat het los op TikTok. De grappen over de ‘oogverblindende’ lichten stromen massaal binnen.

Dit is hoe Kim Kardashian haar oprit versiert voor de feestdagen

Aan holiday spirit geen gebrek in huize Kardashian. Kim Kardashian pakte op zondagavond haar telefoon erbij toen ze wachtte op de openende poort. Op Instagram deelde ze een video van haar opricht, die versierd wordt door talloze verlichte bomen, gewikkeld in fairy lights van de stammen tot aan de kronen.

@kardashfanss

Imagine living like this #kimkardashian #christmaslights #kardashians

♬ original sound – Kardash Fanss

Zo’n oprit schreeuwt rijkdom. Wij vragen ons af wat de energierekening is, die bij Kim einde van het jaar op de mat valt. Ach, met een huis van 60 miljoen kan ze zich het vast allemaal veroorloven.

Het internet zet de zonnebril erbij op

In een TikTok van account CelebrityFrontyards zien we hoe de versierde voortuinen van Kate Hudson, Kylie Jenner, Conan O’Brien en Kim Kardashian eruit zien. En dan valt een ding meteen op: de voortuin van Kim Kardashian is oogverblindend. Letterlijk.

@celebrityfrontyards

Kate Hudson, Conan O’Brien, Kylie Jenner & Kim Kardashian’s Christmas Lights 🎄#KimKardashian #KylieJenner #KateHudson #ConanOBrien #ChristmasLights #MerryChristmas #CelebrityFrontYards #Christmas #LuxuryHomes #LosAngeles #Tiktok #TiktokNews #santaclaus #merrychristmas🎄 #celebritytiktok #Viral #JustinCrane #Trending #fyp #BelAir #HiddenHills #pacificpalisades #ChristmasDecor #Christmas2023 #celebrityfrontyards1 #fypシ゚viral

♬ Christmas Is Coming – DM Production

Je begrijpt, er worden flink wat grappen gemaakt in de comments over de lichtjes van Kim. “Need sunglasses at Kim’s house” schrijft iemand. Een ander schrijft: “you can see Kims house from space.” En ja, ook over het energieverbruik van Kim wordt gegrapt: ”My power went out cause Kim took all the electricity” schrijft iemand in de reacties van de video. ”I used a coupon to get 85 cents off a container of blueberries last week” schrijft iemand anders.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.