Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Mensen trollen Kim Kardashian op Twitter omdat ze een bericht over het weer deelt

Kim Kardashian is een alleskunner: ze is moeder, ondernemer, realityster en ziet er ook nog eens 24/7 goed uit. Maar of ze nou zoveel verstand heeft van het weer? Gisteren plaatste ze een bericht op Instagram en Twitter over het weer in haar woonplaats Calabasas, Californië en dat zorgde ervoor dat mensen haar massaal gingen trollen op social media.

Kim dacht namelijk dat het sneeuwde in Californië.

Kim Kardashian plaatst bericht over sneeuw

We kennen Californië natuurlijk als de staat waar de zon altijd schijnt, vooral rondom de miljoenenhuizen van de Kardashian-Jenners. Nu plaatste Kim gisteren een Instagram Story waarop te zien was dat er gigantische hagelstenen uit de lucht kwamen vallen. Op de video hoorde je Kim zeggen, “This is insane guys, it’s SNOWING and I’m in Calabasas,” en in een volgende story schrijft ze, “Snowing in Calabasas.”

Vervolgens filmt ze haar basketbalveld (ja, die heeft ze) en zegt ze, “This is insane, my basketball court is white in snow.” Natuurlijk vertellen haar duizenden fans dat het geen sneeuw, maar hagel is. In een volgende story repost ze een story van Winnie Harlow waarbij Kim Kardashian zegt, “I said it’s snowing! 🤣 It you’re from California it’s called SNOW not hail LOL.”

Reacties

In een volgende story legt Kim Kardashian nog eens uit dat ze het begrijpt met de tekst, “Ok OK I get the message!!! It is HAIL!!! Not SNOW ! I’m not a meteorologist people!!!! Never claimed to be! I know I got 30 jobs but a meteorologist ain’t one! If it’s hailing in Calabasas in March I call it snow!!! OKKKKURRRRR” Maar daar komt Kim niet mee weg, want mensen trollen haar direct op Twitter vanwege haar uitspraken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.