Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner wordt gespot in dé kleur voor komende lente en zomer

Dat veel trends ontstaan bij grote namen als Kylie Jenner, Kim Kardashian en Kendall Jenner is geen verrassing. De Kardashians hebben al menig trend laten komen en gaan. Daarom is het ook geen verrassing dat juist Kylie Jenner alweer in dé kleur voor komende lente en zomer is gespot. Ze plaatste een foto op Instagram en wij willen onze garderobe ermee vullen.

We zagen Kylie Jenner al meerdere keren in de kleur.

Kylie Jenner draagt de kleur voor komende lente en zomer

Afgelopen week postte Kylie Jenner een foto in een volledig witte outfit. Ze droeg een strakke witte top met een lange, witte straight jeans. Ze combineerde de outfit met roze accenten, zo droeg ze de Gilda Crystal Metallic Sandals van Amina Muaddi en een Hermès Kelly 20 in babyroze. De outfit maakte ze af met een jas van designer Sid Neigum.

Het is een fuchsiaroze, gelamineerde jas die bestaat uit meerdere delen. De verschillende delen kunnen van de jas af worden gehaald of juist samen worden gedragen als volledige coat. Kylie Jenner kiest voor dat laatste en laat daarmee dé jassentrend voor de lente van 2021 zien. Lange jassen met glans, zoals we die ook al zagen bij Sofia Richie. En natuurlijk in dé kleur van het seizoen: roze. Op de catwalks van Jacquemus en Chanel zagen we al eerder combinaties van meerdere kleuren roze in een outfit.

Roze outfits

Het is dan ook niet de eerste keer dat Kylie Jenner een outfit post met een flinke dosis roze. Afgelopen week plaatste ze ook een foto in een roze overhemd van Valentino en later postte ze een foto in een outfit van de Pre-Fall-collectie van Givenchy, waarbij ze ook roze overknee boots droeg.

kylie jenner jas
Instagram / @kyliejenner

Ook op de foto van haar garderobe die op International Women’s Day postte, zien we verschillende roze Hermès Birkins en roze sandalen. Dat Kylie fan is van de kleur is geen verrassing, want ook de binnenkant van haar Rolls Royce Cullinan is compleet roze.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.