Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Indringer breekt door beveiligingspoort van miljoenenhuis Kim Kardashian

TMZ meldt verontrustend nieuws over Kim Kardashian. Een indringer is door de beveiligingspoort van Hidden Hills-gemeenschap gebroken in een poging “haar een bezoek te brengen”. Volgens de bronnen gebeurde het incident afgelopen woensdag rond 18:30 uur en wist de beveiliging de man in kwestie tegen te houden.

Hij is dan ook niet in de buurt van Kims miljoenenhuis gekomen.

Indringer bij huis Kim Kardashian

De indringer is opgepakt voor overtreding maar vervolgens weer vrijgelaten. Hij vertelde de politie dat Kim zijn “vrouw” was en dat hij haar wilde bezoeken. Kim Kardashian heeft zelf geen commentaar gegeven op het incident, maar haar veiligheid is een grote zorg sinds ze in 2016 onder schot werd beroofd in Parijs.

Als gevolg van de overval in Parijs heeft Kim Kardashian naar verluidt een aantal voormalige agenten van de geheime dienst ingehuurd om haar veiligheid te bewaren. Zo heeft ze minstens twee lijfwachten die overal bij haar zijn. TMZ meldde destijds dat Kim ook een ontmoeting had met ex-leden van de speciale strijdkrachten van het Israëlische leger, evenals ex-CIA-agenten.

Kim over haar veiligheid

Na de overval in Parijs vertelde Kim Kardashian bij Ellen DeGeneres over de overval en haar verhoogde veiligheid. “Het wil niet zeggen dat ik nooit meer sieraden of iets dergelijks zal dragen, maar ik weet echt niet of ik me ooit op mijn gemak zal voelen,” zei ze.

“Ik weet niet of ik ooit weer echte sieraden zou dragen. Mijn hele leven is zo veranderd wat betreft hoe ik reis en veiligheid. Ik had nooit gedacht dat ik beveiliging nodig had om buiten mijn deur te blijven, ook al houd ik veel van sieraden. Als je erover nadenkt, ja, ik had 24/7 een bewaker voor mijn deur moeten hebben als ik op reis ben en dat deed ik niet. Nu heb ik er meerdere, alleen om te kunnen slapen ‘s nachts.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.