Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

What? Lil Nas X onthult dat hij een zoon van 1 jaar heeft op Instagram

Rapper Lil Nas X kennen we van zijn extravagante looks en zijn aanstekelijke hits. Toch komt hij met onverwacht nieuws: hij heeft een zoon van één jaar en wil dat niet langer geheim houden. Wij praten je bij.

De rapper deelt zijn zoon op Instagram stories.

Lil Nas X deelt dat hij een zoon heeft op Instagram stories

Lil Nas X dropte gisteren een bom op Instagram stories toen hij foto’s plaatste van zijn zoon die op 27 september 2021 geboren werd. Het schattige mannetje, dat al meer dan één jaar is, wil de rapper niet meer verbergen voor deze gemene wereld.

Lil Nas X schrijft op zijn stories ‘Yes I have a son and I’m no longer gonna hide him from this cruel world’. Door zijn toon lijkt het alsof hij al meerdere keren hiernaar gevraagd is en hij nu klaar is met alle speculaties.

Maar dit nieuws zet ook veel nieuwsgierigheid in gang bij zijn fans. Lil Nas X kwam tijdens de periode van zijn nummer één hit ‘Old Town Road’ uit de kast als gay. Waardoor fans zich nu afvragen met wie hij deze zoon heeft gekregen, of dat hij de jongen eventueel geadopteerd heeft.

Meer over icoon Lil Nas X

Sinds zijn nummer één hit ‘Old Town Road’ Timmer Nas lekker aan de weg. Hij scoorde meerdere hits in samenwerking met andere artiesten. Op iedere rode loper verschijnt hij in de meest extravagante en adembenemende outfits, waardoor hij niet alleen rapper is, maar ook stijlicoon. Hij is de frisse wind die de muziekindustrie nodig had.

Op het moment is Lil Nas X single. In 2021 had hij nog een relatie met Yai Ariza, die danser was tijdens de optredens van Lil Nas X. Toen Nas in september 2021 een interview deed bleek dat hij weer single was. “I was seeing someone, um, I kinda decided I didn’t want to anymore” vertelde de rapper.

Voor nu heeft hij maar één grote liefde: zijn zoon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.