Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De kinderen van Kourtney Kardashian hebben een hartverscheurende reactie op haar verloving met Travis Barker

In de aflevering van The Kardashians, die gisteren online kwam, krijgen we een kijkje in de dagen rondom de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker. Een super lieve aflevering dus: zo zien we de eerste reactie van de familie op de verloving en heeft Kris tranen van blijdschap tijdens het geven van een toast op de Kravis verloving. De kinderen van Kourtney waren alleen wat minder enthousiast door het nieuws.

Dochter Penelope barstte zelfs in tranen uit.

Kravis verloving

Het is alweer een aantal maanden geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker zich verloofden: afgelopen oktober ging Travis op een knie voor zijn geliefde. Hoewel we via social media al een beetje konden meegenieten van het fantastische nieuws, was het nog even afwachten op de aflevering van The Kardashians waarin de verloving verder besproken zou worden. Gelukkig was het gisteren dan zo ver: aflevering 4 van de nieuwe reality-serie van de familie staat op Hulu en Disney+.

Reactie kinderen op de verloving

In de aflevering zien we onder andere hoe Travis zijn Kourtney ten huwelijk vraagt en hoe de familie daarna bijeenkomt om de verloving te vieren. Wie er niet aanwezig zijn bij deze bijeenkomst zijn Kourtney’s kinderen: Mason, Penelope en Reign. Het was Kris’ beslissing om de Disick-kinderen niet uit te nodigen, omdat ze vond dat ze te jong zijn om te begrijpen wat er aan de hand was. Kourtney wilde niet dat haar kinderen via het internet achter de verloving zouden komen en daarom besloot ze om ze te FaceTimen.

Zodra Kourtney’s dochter Penelope (9) opneemt, vertelt ze haar het goede nieuws. “We got engaged”, zegt Kourtney vrolijk terwijl Kim Penelope wijst op de prachtige ring om Kourt’s vinger. Penelope begint onmiddellijk te huilen terwijl ze “hang up” zegt tegen haar moeder. Oh no.

“Penelope took it hard”, zegt Kourtney vervolgens tegen de camera. “I think it’s a big change for her. And even though she loves Travis, I think she doesn’t know what that means. Like, you know, is that taking me away?”

Ook zoontje Reign is niet erg enthousiast. Hij noemt het nieuws “not exciting” en zoontje Mason neemt Kourtney’s FaceTime-calls niet eens op.

De reactie van de kinderen is misschien niet te reactie waar Kourtney op gehoopt had, maar wel een begrijpelijke. Het zal niet altijd even makkelijk zijn voor de kinderen om hun ouders uit elkaar te zien en al helemaal niet om hun moeder vervolgens met iemand anders te zien trouwen. Laten we hopen dat de kinderen inmiddels wat meer aan het idee gewend zijn en zich minder verdrietig voelen.

Zo denkt Kris Jenner over de babyplannen en verloving van Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.