Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 6 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-video laat zien hoe jij je triangel-bikini op 3 totaal verschillende manieren kunt dragen

Get excited: de zomer komt eraan en dit betekent dat we onze bikini’s weer uit de kast mogen halen. YAY! Eerder schreven wij al over de bikini trends voor aankomend seizoen. Een bikini die altijd trendy zal zijn is de triangel bikini. Ben jij in het bezit van zo’n bikini? Dan kan deze TikTok-video jou wel eens goed van pas komen. In de video zien we hoe jij je triangel bikini op drie totaal verschillende manieren kunt dragen door ‘m anders te knopen.

YES! Bikini season incoming.

Triangel bikini

De triangel bikini is al jaren ontzettend populair en dat is niet zonder reden. Deze handige bikini top (met een driehoekige vorm) kan je met behulp van de touwtjes vaak gemakkelijk verstellen. Dankzij TikTok zijn wij erachter gekomen dat dit niet de enige reden is dat deze top praktisch is. Het blijkt namelijk dat de triangel bikini een super veelzijdige top is: door ‘m op een andere manier te knopen en te dragen krijg je een heel ander model. Wow.

Heb jij dus een triangel bikini top in de kast liggen? Let dan even op. Maar ook als je er geen hebt en druk op zoek bent naar nieuwe bikini’s voor aankomende zomer kan deze video super goed van pas komen. Drie nieuwe bikini tops terwijl je maar één triangel top hoeft te kopen? Uhm, yes please.

Deze TikTok-video laat zien hoe het werkt

In deze video op het account van @cupsheofficial worden drie unieke manieren laten zien om jouw triangel bikini top te knopen. Súper handig.

@livmorethelabel

3 unique ways to tie our purple flower + purple & yellow tie-dye reversible bikini top 💜 #bikinihacks #howto #howtotiebikini #3waystotie

♬ Roxanne – Instrumental – Califa Azul

Manier 1

Trek de cups uit elkaar en doe de bikini aan zoals je een jasje aan zou trekken. Kruis de touwtjes van de bikini en trek deze door langs je rug om ze vervolgens bij je buik vast te strikken.

Manier 2

Neem de touwtjes die je normaal zou vastknopen bij je nek, haal ze onder je oksels door en strik ze op je rug. Neem de touwtjes die je normaal zou vastknopen op je rug en twist ze. Knoop ze vervolgens vast op je rug.

Manier 3

Trek de cups uit elkaar en hang de bikini om je nek. Knoop dan de touwtjes die je normaal om je nek zou knopen op je rug. De touwtjes die je normaal om je rug zou knopen kruis je en trek je door langs je rug om ze vervolgens bij je buik vast te strikken.

Ga jij deze truc aankomende zomer ook uitproberen?

Kylie Jenner, Kim Kardashian en Kourtney Kardashian delen nieuwe bikinitrend op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.