Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze kleurrijke accessoires maken jouw basic herfstoutfits in één klap gezellig

Nu we middenin het najaar zitten, heeft de kleur onze garderobe verlaten. Ten minste, bij velen van ons is dat zo. De basics worden weer uit de kast gehaald en daardoor zijn onze outfits grotendeels zwart, grijs of wit. Kan jij wel wat kleur gebruiken? Met deze accessoires maak jij jouw outfit gezellig.

En dat scheelt ook wel een heleboel geld, want kleurrijke kleding is duurder.

Deze kleurrijke accessoire maken jouw basic herfstoutfits in één klap gezellig

Er zijn veel trends gaan en een deel daarvan is vrij extravagant – en dat moeten we hebben. Want met een flamboyante oorbel is de saaie outfit ineens heel stijlvol. Met de volgende accessoires til jij jouw look naar een hoger niveau.

De tas met strass

We zien de glittertasjes steeds vaker. En hoewel je ze sneller pakt voor een avondje uit, staan ze overdag ook heel leuk bij een basic outfit. Ga je voor een kleurtje of het iconische zilver? Met beide opties maak jij van jouw look een feestje.

Dit zijn onze favoriete exemplaren.

Groene schoudertas strass – €49,99 | Schoudertas metallic mesh – €39,95
Minitas met strass en kwastjes – €29,99 | Mango handtas in roze – €39,99

Vrolijke oorbellen

Kleurrijke oorbellen maken een groot verschil én besparen je tijd in de ochtend. De oorbellen komen namelijk het best tot hun recht wanneer jij jouw haar omhoog draagt, dus dat scheelt wel een blow-dry sessie.

Dit zijn onze favorieten.

Taar Willoughby smiley oorbellen – €27,95 | FELT Atelier oorbellen – €54,90
Zara vlinder oorbellen – €12,95 | Norie hartjes oorbellen – €20,95

Metallic tassen

Niet alleen glitter, maar ook metallic is hot and happening. In een kleurtje of in metallic zilver: als het maar een beetje glimt, dan is het goed. Met zo’n tas verander jij jouw outfit in een feestelijker en gezelliger geheel. Dit zijn onze favoriete metallic tassen.

HVISK Jolly Icy Green  – €79 | NA-KD paarse tas – €20,97
Núnnoo metallic tas – €79,90 | H&M schoudertas – €14,99

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.