Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 19 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Vervoer in stijl – SUPER73 rijdt met gratis fietstaxi’s door de stad tijdens ADE

Jezelf verplaatsen in onze bruisende hoofdstad is niet altijd even efficiënt, helemaal niet als je de Uber pakt. De elektrische fatbike is hét vervoersmiddel van dit moment en daarom staat SUPER73 tijdens Amsterdam Dance Event voor je klaar.

Vergeet de torenhoge taxikosten, het lopen in de regen of het overvolle openbaar vervoer – jij crost op een fatbike door de stad deze week.

SUPER73 rijdt met gratis fietstaxi’s door de stad tijdens ADE

Vanaf vrijdag 21 oktober biedt SUPER73 24-uur lang een gratis hop-on hop-off service aan. Zo ben je er zeker van dat je snel én veilig van festival naar nachtclub en van afterparty naar je hotel of appartement gebracht wordt.

Hoe werkt het? De e-bikes plus professionele drivers (je hoeft zelf dus niet te fietsen) staan je op te wachten bij de bekendste festivals. Zodra je een van de SUPER73 elektisrsche fietsen met het gele ADE-vlaggetje spot, kun je ‘m gratis aanhouden. Vervolgens rijdt de driver je naar je volgende bestemming. Zo kun je het Amsterdamse nachtleven ten volste ervaren!

De looks van de SUPER73-S2 zijn online eerder vergeleken met een Porsche. Je bent er dus zeker van dat je in stijl van A naar B gebracht wordt. Want hé, een goed entree is het halve werk. Bonuspunt? Met een e-bike sta je niet in de file. Kortom: de SUPER73 e-bikes zorgen ervoor dat jij niks mist van je favoriete dance event van het jaar.

Ben jij klaar voor ADE?

ADE gaat vandaag van start en de voorbereide partyganger heeft z’n tickets waarschijnlijk al binnen. Nog geen idee waar jij naartoe wil? Wij zetten de vetste feesten hier voor je op een rijtje. En hé, wanneer de tickets uitverkocht zijn, is TicketSwap je beste vriend.  Ook overdag is er genoeg te doen. Van exposities tot talks: je leest hier welke toffe randprogrammering er allemaal is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.