Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 24 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Vier Koningsdag met de Royal Edition Staycation in het Conservatorium Hotel

Koningsdag wordt dit jaar wederom anders dan we gewend zijn. Geen grote feesten, festivals of markten, wél een lekkere vrije dag. En hoe kan je die vrije dag beter besteden dan door een staycation te boeken? Het Conservatorium Hotel komt met een ‘Royal Edition’ van de Culinaire Suite Staycation op 26 of 27 april om je Koningsdag dit jaar relaxt én culinair door te brengen.

Wij gingen je alvast voor.

Staycation bij Conservatorium

Speciaal voor Koningsdag komt het Conservatorium Hotel met een heerlijk arrangement, de ‘Royal Edition’ van de Culinaire Suite Staycation op 26 of 27 april. Als je nog geen plannen had met Koningsdag, weet je nu wat je te doen staat. Het Conservatorium Hotel biedt een culinaire Koningsdag in combinatie met een luxe staycation in een prachtige suite van het hotel. De suite is voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen en biedt een perfecte oase van rust, midden in de stad.

Taiko Cuisine serveert een heerlijk diner op een prachtig gedekte tafel in de suite. Het diner staat volledige in het teken van Koningsdag met de lekkerste sashimi en sushi van zalm, een speciale Royal Curry with King Crab met Noorse king krab, doperwten, tuinbonen en tapioca parels en een oranje tompouce als nagerecht. De gerechten zitten vol bijzondere smaken en passen erg goed bij elkaar. Wat wil je nog meer? Een ‘Royal Treatment’ bij de fijne spa Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium Hotel misschien? Ook mogelijk.

Suite

Een overnachting in het Conservatorium Hotel is meer dan een staycation, je waant je in een compleet andere wereld vol luxe en in een oase van rust. De Suites van het hotel zijn van alle gemakken voorzien en bieden een heerlijk bed, geweldige badkamer én natuurlijk een fijne eettafel om je diner van Taiko Cuisine aan te nuttigen. En dan even over het uitzicht: het hotel bevindt zich naast het Museumplein waardoor je uitzicht hebt op Het Stedelijk of de Van Baerlestraat.

Wil je de experience liever thuis ervaren? De overheerlijke smaken van Taiko Cuisine kunnen ook naar jouw huis komen. De gerechten zijn beschikbaar voor take-away of kunnen thuis bezorgd worden. Goed nieuws: als je de speciale Royal Curry with King Crab bestelt, maak je kans op een overnachting in een Royal Duplex Suite in het Conservatorium Hotel. Elke bestelling doet automatisch mee aan deze Koningsdag win-actie. Je weet wat je op 26 of 27 april te doen staat, boeken kan via de website.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.