Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 24 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze viral TikTok-hack voor het aanbrengen van concealer geeft je een face-lift

TikTok is niet alleen een walhalla als het gaat om de laatste beauty- en modetrends, ook voor innovatieve make-uphacks is het the place to be. Hoewel het vooral Gen Z is die de meeste tijd doorbrengt op TikTok, hebben we nu een viral TikTok-hack voor het aanbrengen van concealer gevonden die we direct moeten delen.

De hack zorgt er namelijk voor dat je huid direct frisser oogt en lift je gezicht.

TikTok-hack: concealer aanbrengen

Breng je alleen maar concealer aan onder je ogen en dep je een beetje met je handen? Niet lang meer, want de TikTok-hack van Megha Singh (@meghaess op TikTok) zorgt ervoor dat je je op kleinere gebieden gaat richten in de binnen- en buitenhoek van je ogen. Daarnaast breng je ook wat concealer aan op de hoeken van je neus en lippen, om zo een natuurlijke “face lift” te creëeren. En daar heb je helemaal niets voor nodig, alleen een goede concealer. Door de techniek creëer je een mooie basis voor de rest van je make-up en zie je er direct fris uit voor je volgende Zoom-call.

@meghaess

Facelift anyone? #facelift #concealerhack #makeuphack #makeuptricks #makeuproutine #itsaremix #gotthisforyou #makeuptutorial #skincareroutine #foryou

♬ BDASH Breathe – BDash

Het voordeel aan de hack is dat het vrij makkelijk zelf te doen is. Je hebt maar één product nodig en het werkt voor iedereen, wat je huidskleur of gezichtsvorm ook is. Het succes zit hem in het vinden van de juiste concealer, tools en natuurlijk het blenden van de concealer. Voor een zachte finish, wordt aangeraden om een lichte, hydraterende concealer te gebruiken zodat er geen fijne lijntjes zichtbaar worden. Kies een kleur die een tot twee tinten lichter is dan je natuurlijke huidskleur. Blend het vervolgens in je huid en gebruik geen setting powder, dat zorgt ervoor dat je een minder lifting-effect hebt.

No-make-up look

De TikTok-hack is de perfecte hack voor de thuiswerkdagen waarop je niet een volle make-uplook wilt dragen, maar er wel fris en verzorgd uit wil zien. Daarnaast lift het je gezicht waardoor je automatisch de contouren van je gezicht beter ziet. Voor een throwback nemen we je weer even mee naar de 2016 vs. 2021-challenge op TikTok. Wij delen onze favoriete concealers alvast:

1. Diorskin Forever Skin Correct – Dior (€36,50)

Dior

2. Luminous Silk Concealer – Giorgio Armani (€38)

Giorgio Armani

3. Teint Couture Everwear Concealer – Givenchy (€35)

Givenchy

4. Magic Away Liquid Concealer – Charlotte Tilbury (€30)

Charlotte Tilbury

5. Born This Way Super Coverage Concealer – Too Faced (€28,50)

Too Faced

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.