Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 8 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

The Ordinary komt met een speciale actie in de maand november

The Ordinary is een van onze favoriete, betaalbare merken als het aankomt op skincare. Het merk lanceert continu producten met een hoog gehalte werkzame stoffen wat zorgt voor prachtige resultaten op je huid. En het goede nieuws is: het is spotgoedkoop. En er is nog beter nieuws: je kunt je favoriete producten nóg goedkoper krijgen tijdens de maand november.

Dat laat ons hart direct sneller kloppen.

KNOWvember bij Deciem

Skincaremerk Deciem, waar The Ordinary onder valt, pakt het dit jaar anders aan. In plaats van 24 uur korting tijdens Black Friday, geeft het merk de hele maand 23% korting op alle producten. En die producten waren natuurlijk al goed geprijsd.

De korting is onderdeel van de KNOWvember-campagne van Deciem, die erop gefocust is om klanten de wetenschap achter de producten te laten begrijpen. Met de campagne wil Deciem ervoor zorgen dat klanten de juiste aankopen doen voor hun persoonlijke huidproblemen. Want zeg nou zelf, soms zie jij toch ook door de bomen het bos niet meer?

Korting op The Ordinary

Om de producten van The Ordinary begrijpelijk te maken voor klanten, heeft Deciem een speciale video gemaakt. Deze video is een beginnershandleiding voor het gebruiken van de producten van The Ordinary. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd met welk product je moet beginnen en welke producten je over elkaar kunt gebruiken. Op de site staat ook een volledige ingrediëntenlijst van alle producten. Handig als je nog een groentje bent op het gebied van skincare.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.