Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian legt uit waarom zij altijd tongzoent met Travis in het openbaar

We weten allemaal dat Kourtney Kardashian-Barker en Travis Barker niet vies zijn van een PDA. Overal waar ze zijn verklaren ze elkaar de liefde op fysieke wijze. En hoewel het cute is, is het soms ook best opmerkelijk hoe zij zoenen. Er komt een heleboel tong aan te pas, maar volgens Kourtney heeft dat een reden.

Aha!

Kourtney Kardashian-Barker legt uit waarom zij en Travis altijd tongen in het openbaar

Kourtney Kardashian en echtgenoot Travis Barker staan bekend om hun eigen speciale soort PDA – niet alleen de frequentie waarmee ze zoenen, maar ook hoe. Het stel staat bekend om het strelen van de tongen en het blijkt dat er een praktische reden is voor deze tactiek.

In de laatste aflevering van The Kardashian ligt Kourtney hun zoenstijl uit, terwijl ze zich klaarmaakt om naar het Met Gala te gaan. “I don’t want to get lipstick all over him and I don’t want to ruin my lipstick, but we also don’t want to not kiss, so we’ll kiss with our tongues.” Aha! Het gaat haar dus allemaal om de lipstick, dat valt nog te begrijpen.

De kinderen van Kourtney zijn minder blij met de PDA van hun moeder

En hoewel wij wel genieten van de verliefde Kourtney, zijn haar kids wat minder blij met haar touchy huwelijk. In de aflevering van donderdag 19 mei zien we dat de kinderen van Kourtney Kardashian zichtbaar ongemakkelijk worden van het gedrag van hun moeder en haar daar op aanspreken.

Tijdens het spelen van een potje tafeltennis met dochter Penelope (9) en zoon Reign (7) in het huis van Travis, begint het stel plots in het volle zicht van de kids te zoenen. “Mom! No kissing!”, schreeuwt Penelope.

Even later zien we dat Landon (18) en Alabama (16), de kinderen van Travis Barker uit een eerder huwelijk, ook aan tafel zitten voor een diner. Ook Atiana (23), Travis’ stiefdochter uit het eerdere huwelijk, is aanwezig. Dit houdt het stel niet tegen om opnieuw te zoenen. “Ew guys! Can you guys not kiss in French again?”, vraagt Reign. “Can you guys please not French kiss?” De drie kinderen van Travis verlaten kort daarna de tafel.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.