Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 12 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian woont in een huis van 9 miljoen: zo ziet het er van binnen uit

Het leven van de Kardashians is groots en bombastisch. Daar horen ook grote en bombastische huizen bij. Laatst moesten we nog met z’n allen grinniken om de kerstversiering van Kim Kardashian. Nu is het Kourtney, die iets meer van haar niet zo nederige optrekje laat zien.

De oudste Kardashian-zus schakelde een professioneel team in om haar woning op video vast te laten leggen.

Een kijkje in het huis van Kourtney Kardashian

In 2014 schafte Kourtney Kardashian voor 9 miljoen dollar haar huidige woning in Californië aan. Ook haar andere zussen wonen in Calabasas of in de Hidden Hills, tegenover de wijl Calabasas.

De woning van meer dan 1000 vierkante meter bestaat uit zes slaapkamers, negen badkamers, een keuken voor chef-koks, een speelkamer voor haar vier kinderen, een spa, sauna en zelfs een lift. De buitenkant van het pand is net zo indrukwekkend, met een bijna twee hectare groot perceel met een zwembad en een weelderige tuin met prachtig uitzicht op de bergen.

Toen Kourtney de woning kocht schakelde ze een team in om het helemaal eigen te maken. De woning moest een “eigentijds toevluchtsoord” worden met een “minimalistische esthetiek”. En de beelden liegen er niet om: dat is gelukt.

De stijl in het huis is inderdaad minimalistisch, maar bevat ook een aantal interessante stukken. Denk bijvoorbeeld aan de zwarte schedels in haar kasten, een schaal van Kelly Wearstler van $1.500 die ze van zus Khloé Kardashian had gekregen, zwart-witfoto’s en natuurlijk de kunstwerken van haar kinderen. Helaas worden die niet door veel mensen gezien, want naar eigen zeggen gebruikt Kourtney de woonkamer alleen voor ‘speciale gelegenheden’.

Kiekjes op Instagram

In de video die Kourtney zeven jaar geleden liet maken door Architectural Digest zien we slechts drie ruimtes. Op Instagram deelt Kourtney Kardashian ook regelmatig kiekjes van haar woning en tuin – en zo maken we het beeld compleet.

Instagram kourtney kardashian
Instagram @kourtneykardash

Zo zien we bijvoorbeeld hoe haar huis versierd wordt voor de feestdagen en gezellige etentjes.

kourtney-kardashian-home-christmas-2023-73592020
Instagram @kourtneykardash
huis Kourtney Kardahsian
Instagram @kourtneykardash

De tuin is ook een plaatje, met haar waanzinnige uitzicht en beige tuinmeubels. Wij zijn verliefd.

Kourtney huis
Instagram @kourtneykardash
kourtney tuin
Instagram @kourtneykardash

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.