Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de populairste Netflix-series en films van dit moment

Het is geen geheim dat we groot fan zijn van Bridgerton. De Britse serie met elementen uit The Crown, Gossip Girl en steamy seks uit Game of Thrones is de best bekeken Netflix-serie ooit met 82 miljoen streams. En dan hebben we ook nog Lupin, dat Bridgerton op de voet volgt met ruim 70 miljoen streams.

Hoog tijd om de populairste Netflix-series en films van dit moment eens op een rij te zetten.

Populairste Netflix-series en films

Bridgerton is de populairste Netflix-serie van het moment, met ruim 82 miljoen streams in de eerste 28 dagen. Het kostuumdrama is gebaseerd op de novelles van Julia Quinn. De Netflix Original speelt zich af tijdens het Regency-tijdperk (1811-1820) in 1813 en focust zich op het societyseizoen in Londen, waarin adelijke vrijgezellen op zoek gaan naar een partner van stand. Centraal staat Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevormet), die op een dansavond de graaf van Hastings (Regé-Jean Page) ‘kiest’ als toekomstige echtgenoot. De serie is prachtig aangekleed en zit vol intriges en duistere geheimen.

Op nummer 2 in de Netflix Top 10 staat Lupin, het misdaaddrama dat is gebaseerd op de avonturen van Aresène Lupin. De serie gaat over de galante dief Assane Diop, gespeeld door Omar Sy (Intouchables). Hij probeert zijn vader te wreken voor het onrecht dat hem is aangedaan. De serie van vijf afleveringen was er bij ons in een dag doorheen en we kunnen niet wachten op het tweede seizoen. Wie volgt de twee populaire series op? Wij maakten een overzicht van de meest populaire series en films op Netflix.

1. Bridgerton (serie)

2. Lupin (serie)

3. Bajocero / Below Zero (film)

4. The Dig (film)

5. The Outpost (film)

6. Fate: The Winx Saga (serie)

7. Finding ‘Ohana (film)

8. Suits seizoen 8 (serie, geen Netflix Original)

9. Go, Dog. Go! (kinderserie)

10. I Still Believe (film)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.