Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian haalt uit naar Kim Kardashian op Instagram en fans gaan los

Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian helemaal in haar Instagram-moment zit. Van de intieme foto’s met haar nieuwe vriend Travis Barker tot haar recente Skims-shoot met nieuwe BFF Megan Fox. Nu haalt ze uit naar zus Kim Kardashian met een post die nogal *savage* is.

Fans gaan los.

Kourtney Kardashian haalt uit naar Kim Kardashian

In haar laatste post deelt Kourtney een collectie aan foto’s zoals je van haar verwacht. Zo zien we een foto waarop ze de hand van Travis Barker vasthoudt tijdens een diner, zien we zonnige stranden, dure kleding en oranje luchten in Los Angeles. Maar daar blijft het niet bij, want middenin de collectie zit een foto waarmee ze uithaalt naar zus Kim. Kardashian, in de vorm van een. Peppa Pig-meme.

In de meme zien we Mummy Pig in de zee terwijl ze schreeuwt, “Oh my God, I’m gonna cry! My diamond earrings!”, terwijl Peppa en de rest van de cast op het strand staan en zeggen, “Mummy Pig, there’s people that are dying.” De meme refereert aan de beroemde Keeping Up With The Kardashians-scène waarin Kim Kardashian hard moet huilen omdat ze een van haar oorbellen is kwijtgeraakt in de zee. Op dat moment krijgt ze nul sympathie van Kourtney Kardashian, die haar op de feiten wijst met de iconische zin, “Kim, there’s people that are dying.”

Justin Bieber haalt hard uit naar een fan op social media en neemt het op voor Hailey Bieber

Reacties

Natuurlijk hebben fans de uithaal naar Kim Kardashian ook gespot en reageren ze onder de foto van Kourtney Kardashian. Een schrijft, “THE PEPPA PIG MEMEEEE LMFAOAOAOAO,” een ander zegt, “It’s peppa for me 🐽.” Een volgende voegt toe, “It’s the earrings for me 😂😂” Tot nu toe is er nog geen reactie van Kim Kardashian, maar het lijkt erop dat ze haar zus snel terug zal pakken op Instagram. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de revenge.

Khloe Kardashian haalt hard uit naar fans die haar beschuldigen van Photoshop

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.