Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kate Middleton en Billie Eilish ontmoeten elkaar en de foto’s zijn iconisch

Kate Middleton en Billie Eilish, twee iconen, hebben elkaar gister ontmoet tijdens de première van de James Bond-film, No Time to Die, in de Royal Albert Hall in Londen. De hertogin van Cambridge verblufte iedereen met haar outfit, maar de foto’s van haar ontmoeting met Billie Eilish zijn misschien wel het meest iconisch van de hele avond.

Billie Eilish zong de titelsong van de film.

Billie Eilish tijdens James Bond

Het is traditioneel voor leden van de koninklijke familie om de première van James Bond-films bij te wonen – hij is tenslotte een Brits icoon. Het is ook traditioneel dat een grote popact het kenmerkende nummer van de film levert. Zo zong Adele haar nummer Skyfall voor een James Bond-film. Dit keer was het de beurt aan popster Billie Eilish.

Kate Middleton maakte Meghan Markle aan het huilen voor haar Royal Wedding in 2018

Hoewel de release van No Time to Die keer op keer werd uitgesteld vanwege de pandemie, is het nummer van Billie Eilish al meer dan een jaar uit. Billie schreef het nummer met haar broer Finneas, die de première ook bijwoonde. Zowel Billie als Finneas droegen volledig zwarte ensembles voor de première. Waar we haar tijdens het Met Gala nog in een vloeiende jurk zagen, koos ze dit keer voor een minder dramatische outfit.

Kate Middleton

Hertogin Kate Middleton droeg de meest ongelooflijke cape-jurk met pailletten van goud. De jurk is zo glamoureus dat het perfect past bij een James Bond-film en werd ontworpen door Jenny Packham. De diepe V-halslijn en de nauwsluitende taille tot de semi-transparante rok en elegante cape-details over de armen, deze gouden jurk is adembenemend. Hoewel Kate al een verschijning op zich was, ontmoette ze Billie Eilish tijdens de première en daar werden natuurlijk foto’s van gemaakt.

Op de foto is te zien hoe Billie de hertogin een hand geeft en haar hoofd buigt als ze haar ontmoet. Wij snappen het wel, want Kate is niet alleen hertogin, ze ziet er ook nog verbluffend uit.

Chris Jackson / POOL / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.