Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian krijgt bakken kritiek over ‘vieze’ badkamer op Instagram

Een nieuwe dag, een nieuwe bak kritiek voor één van de Kardashians. Dit keer is Kourtney aan de beurt, die er flink van langs krijgt om haar badkamer. Fans vinden het eten vies dat in haar badkamer ligt – en daar valt wel wat voor te zeggen.

Kourtney is Keeping Up with the Instgaram comments. 

Kourtney Kardashian krijgt bakken kritiek over ‘vieze’ badkamer

Op 27 maart postte Kourtney Kardashian een photodump op Instagram. Hier zie je hoe Kourtney en Travis een nieuwe campagne opnemen voor Travis’ plantaardige kipmerk, maar dat werd op de foto’s niet helemaal duidelijk. Op het eerste gezicht lijkt het namelijk of Kourtney een eetsessie in de badkamer houdt – en dat vinden haar fans niet zo hygiënisch. Eten op de wc? No thanks. 

”Food in the bathroom is not the move 🤢” schrijft iemand in de comments. ”That bathroom scene is what nightmares are made of” luidt een andere reactie. En zo zijn er nog tal van reacties waarin fans hun ongenoegen uiten over de eten-in-de-badkamer-situatie.

De inspiratie voor Kourtneys controversiële trouwjurk

De afgelopen weken was Kourney weer onder aandacht door haar korte trouwjurk, die de tongen destijds losmaakte. Onlangs deelde ze op Instagram wat de inspiratie was voor deze jurk.

Iets minder dan een jaar geleden stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker meerdere keren in het huwelijksbootje. De meest iconische bruiloft was die in Italie. We zagen Kourtney verschijnen in een beeldige, maar gewaagde trouwjurk. Het ontwerp was van Dolce & Gabbana, in wiens villa het huwelijk ook plaats vond.

Onlangs onthulde Kourtney wat haar op het idee bracht voor een korte trouwjurk. En dat was een videoclip, eentje van Guns ‘n Roses om precies te zijn. “Travis and I were watching Guns N’ Roses ‘November Rain’ video one night before we were even engaged. And we said to each other ‘This has to be our wedding’” schrijft Kourtney Kardashian in een caption op Instagram. “She was wearing a short dress and I thought to myself ‘I need a short dress!’ I had more visions inspired by some 1990s campaigns of Monica Bellucci shot by Helmut Newton for Blumarine.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.