Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Blake Lively steunt de nieuwe Deadpool film van Ryan Reynolds wel op hele originele wijze

Blake Lively en Ryan Reynolds zijn misschien wel hét meest geliefde celebritykoppel van Hollywood. De twee laten keer op keer zien dat zelfs in de spotlight zij sterk in de schoenen staan. Met de nieuwe Deadpool film die eraan zit te komen, liet Blake dan ook een origineel cadeau achter voor de schrijvers van de film, om ze een steuntje in de rug te geven: een brood.

Niet Deadpool, maar Breadpool.

Een wel heel lekker broodje

Shawn Levy – de regisseur van Deadpool  – liet via Instagram een foto van het brood zien: ‘@blakelively mad bread for the #deadpool writers room’ schreef hij over de foto. Artistiek is Blake Lively wel, dus het brood was voorzien van een Deadpool-gezicht. Nou ja, de belijning van een Deadpool gezicht. Origineel is het cadeau zeker en als we Shawn Levy moeten geloven waren de schrijvers er maar wat blij mee.

Blake Lively breadpool
Bron: @slevydirect

Deadpool 3

De makers van Deadpool zijn ondertussen druk bezig met het schrijven van het script voor de derde film. De afgelopen twee films waren – en zijn nog steeds – razend populair, dus de verwachtingen liggen hoog. Deadpool is eigenlijk een komische antiheld en niemand minder dan Ryan Reynolds mocht de superheld vertolken. Ondertussen is alweer de derde film in the making. We moeten nog wel een tijd wachten op de nieuwe film, want hij zal waarschijnlijk pas eind 2024 in première gaan. Nog even geduld dus, maar dat het nog even duurt vindt dit koppel ook niet zo erg. Ze hebben aan het begin van dit jaar namelijk hun vierde kind verwelkomt en zijn druk bezig met het genieten van deze nieuwe toevoeging aan het gezin.

Still going strong

Afgelopen februari liet het koppel weten dat hun vierde kind gezond is geboren en gelukkiger kunnen ze op het moment niet zijn. De twee hebben nog even tijd voor zichzelf en voor de kinderen, want de schrijvers van Deadpool 3 zijn nog druk bezig met de puntjes op de i te zetten voordat de productie werkelijk van start kan gaan.

The Kardashians seizoen 3 zit wederom vol drama: op deze datum begint het

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.