Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 23 mei 2022
Leestijd: 3 minuten

Daar is wedding #3: Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn getrouwd in Italië

Waarom één bruiloft, als je er ook drie kan hebben? Dat is wat Kourtney Kardashian en Travis Barker gedacht moeten hebben: de twee stapten afgelopen zondag namelijk opnieuw in het huwelijksbootje. Dit keer gaven de reality-ster en haar kersverse man elkaar het jawoord in het prachtige Portofino in Italië.

Wij hebben alle details én de beelden van deze feestelijke ceremonie waarbij alle Kardashian-Jenners aanwezig waren.

Drie bruiloften

Driemaal is scheepsrecht voor Kourtney Kardashian en Travis Barker: ze trouwden afgelopen zondag namelijk voor de derde keer. Iets meer dan een maand geleden trouwden de twee voor het eerst in Las Vegas na de Grammy Awards. De ceremonie werd geleid door een Elvis Presley-imitator, maar gold niet voor de wet. De twee hadden namelijk geen huwelijksvergunning voor deze bruiloft.

Daarom besloten de twee tortelduifjes vorige week opnieuw (en dit keer legaal) te trouwen in Santa Barbara. Tijdens deze ceremonie in het centrum van de stad droeg Kourtney een chique, maar vrij korte witte jurk. Haar husband Travis droeg een compleet zwart pak. Wat fans opviel aan deze bruiloft is dat niemand van de Kardashian-Jenners aanwezig was of er iets over plaatste op hun social media accounts. Nu snappen we waarom… De volledige familie zou minder dan een week later al naar Italië vliegen voor de grote feestelijke bruiloft van het paar.

Bruiloft in Italië

De legale bruiloft in Santa Barbara was nodig zodat Kourtney en Travis hun droomhuwelijk in Italië konden hebben. De prachtige ceremonie vond plaats in een kasteel. Omringd door rode rozen en hun geliefden, waaronder alle kinderen van Kourtney en Travis, spraken de twee hun geloften uit.

Een inside bron vertelde aan PEOPLE dat Andrea Bocelli en zijn zoon Matteo waren uitgenodigd om op te treden. De Italiaanse tenor en zijn zoon zongen “I Found My Love in Portofino”, “Can’t Help Falling in Love” en hun single “Fall on Me” uit 2018.

Kourtney droeg (opnieuw) een witte mini-jurk met korset en lange sluier van Dolce & Gabbana, met glamour make-up en doorschijnende handschoenen. Travis was strak in pak met een zwart pak van Dolce & Gabbana. Momager Kris Jenner bracht haar oudste dochter Kourtney naar het altaar en hiervan zijn foto’s gemaakt. Wat een mooi en speciaal moment! *Crying*.

Niet één, maar drie dagen

Wie dacht dat het huwelijk van Kourtney en Travis maar één dag zou duren, die heeft het mis. Bruiloft #3 duurde namelijk drie dagen. De viering van Kravis’ liefde voor elkaar begon met een etentje in Ristorante Puny op vrijdagavond. Op zaterdag bezocht het gezelschap de abdij van San Fruttuoso voor een speciale lunch. Die avond genoten de gasten van een diner en dansden ze tot laat in de nacht in Villa San Bartolomeo, dat deel uitmaakt van het Dolce & Gabbana-landgoed in Portofino.

Op zondag genoot iedereen van een ontspannende ochtend en vroege middag – Kim Kardashian nam zelfs dochter North en Kourtney’s dochter Penelope mee uit voor een ijsje. Daarna maakte iedereen zich klaar voor de grote ceremonie, die ook plaatsvond op het terrein van L’Ulivetta.

Wij wensen de kersverse Mr. en Mrs. Barker heel veel geluk samen.

Wil je ooit trouwen? Zoveel moet je sparen voor je bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.