Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Entertainment 13 apr 2023
Leestijd: 3 minuten

De documentaire van Kourtney Kardashians bruiloft komt vandaag online

Eerder deze maand vertelden we je al wat sappig nieuws: Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen een eigen documentaire en die komt vandaag online.

Zet je schrap want de eerste aflevering van ‘Till death do us part’ komt er vandaag nog aan.

Een inkijkje in het leven van Kourtney en Travis

We zouden denken dat we onderhand al wel genoeg weten over het leven van de Kardashians door middel van hun realityseries ‘Keeping up with the Kardashians‘, ‘The Kardashians’ en hun sterke aanwezigheid op social media en celebrity-events. Kourt was het daar schijnbaar niet helemaal mee eens, want ze besloot de wereld een inkijkje te geven in haar en Travis’ leven. En niet zomaar een inkijkje in haar dagelijkse leven.

Kourtney wil niet langer op de achtergrond staan

Waar Kourtney altijd werd gezien als de Kardashian-zus die het meest op de achtergrond en het liefst buiten het zicht van de camera’s blijft, komt daar vanaf nu verandering in. Kourtney heeft zelf heel wat beelden laten maken en verzameld van haar liefdesleven en haar very extra wedding. De documentaire staat namelijk in het teken van de spookjesbruiloft(en) van Kravis. Dat de docu bestaat uit enkel privé beelden van het koppel, maakt het nog eens extra bijzonder.

Wat we nu al weten van de eerste aflevering

Voor degenen die het even vergeten waren: Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden afgelopen voorjaar niet één, niet twéé, maar drie keer. Al het goede komt in drieën, zo blijkt maar weer, want de eerste beelden van de bruiloften zagen eruit alsof het alleen in films plaats kon vinden. Gelukkig wordt van die uitspraak nu werkelijkheid gemaakt, want van de drie droombruiloften komt een documentaire-serie op Disney + en de eerste aflevering kunnen we vandaag al verwachten.

De rebelse eerste rock ‘n roll bruiloft van Kravis

Wat we verwachten van de eerste aflevering is dat het een lichtje zal schijnen op de eerste bruiloft. Op 4 april gaven de twee elkaar voor het eerst het ja-woord op (wat ons betreft) de meest Amerikaanse bruiloft ooit. Met een Elvis imitator als trouwambtenaar, heel veel tequila en in een leren jack dat later op de avond kwijt is geraakt. En dat allemaal op dezelfde avond na de Grammys.

Bruiloft nummer twee was vrij traditioneel

De tweede bruiloft op 15 mei was een meer traditionele variant. Dit keer wél met het officiële papierwerk, in Santa Barbara. Hier was Kourtney voor het eerst te zien in een witte jurk, al was die door de lengte (aka zo kort mogelijk) niet perse heel traditioneel te noemen.

Wedding numero tre in Italië

De derde bruiloft die op 22 mei plaatsvond is wat ons betreft de meest iconische en magische van de drie. Kravis ging voor een big fat Italian wedding in een romantische villa in Portofino. Opnieuw zagen we al beelden van Kourtney in een witte mini-jurk – een ontwerp van Dolce & Gabbana. Niet alleen het bruidspaar ging gekleed in D&G, maar ook bijna alle gasten en de gehele locatie was aangekleed door het Italiaanse modehuis.

Buiten de beelden die de Kardashians zelf al hadden gedeeld (en uiteraard wat paparazzi-foto’s) van de bruiloften, was er nog niet gek veel te vinden over de liefdesceremonies. Vandaag gaat daar gegarandeerd verandering in komen, dus houd Disney+ en Hulu in de gaten. We keep you updated. 

Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen eigen documentaire

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.