Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen eigen documentaire

Het realityprogramma The Kardashians krijgt een spin-off: een documentaire over Kourtney Kardashian en Travis Barker. De trailer is gisteren online gekomen en de show zal 13 april in première gaan. Wij vertellen je alles wat we tot nu toe weten over deze nieuwe release.

Til death do us part…

Een nieuwe documentaire

De documentaire zal gaan over de relatie en het leven van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De twee lieten in 2021 weten te gaan trouwen en zijn nu happily in love. In de afgelopen twee seizoenen van The Kardashians konden we al regelmatig een glimp opvangen van het koppel, maar nu nemen ze het een stapje verder.

Tot de dood ons scheidt

De documentaire heeft de naam ‘Til Death Do Us Part: Kourtney & Travis‘. Disney+ postte gisteren eindelijk de trailer en volgers werden spontaan enthousiast. Kourtney Kardashian staat bekend als de Kardashian zus die zich het liefst buiten de camera houdt, maar daar komt nu dus even een verandering in.

Van privé naar publiekelijk

De documentaire gaat bestaan uit verschillende privébeelden uit het leven en de bruiloft van de twee tortelduiven. Het zal zich voornamelijk focussen op het huwelijk van Kourtney en Travis. Over het leven voor en na hebben we al menig beeld gezien in The Kardashians, maar de beelden van de trouwerij zelf zijn nog vrij privé gebleven – tot nu dan. Want hoeveel hebben we nu eigenlijk werkelijk gezien van die sprookjesbruiloft in Portofino? Bijna niks, terwijl de wereld stond te popelen om mee te kunnen kijken. Voor alle fans die hierdoor teleurgesteld waren, de bruiloftbeelden komen dus alsnog online.

Een derde seizoen The Kardashians

De documentaire is alvast een voorproefje voor het derde seizoen van The Kardashians, welke 25 mei in première zal gaan. Voor de fans die niet zo veel geduld hebben komt de documentaire op een ideale tijd uit, namelijk volgende week al. Hebben we in ieder geval weer wat kijkvoer.

Khloé Kardashian laat de eerste hints vallen over de naam van haar zoontje

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.