Emma Toussain
Emma Toussain Festivals 13 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Coachella komt er weer aan: gaan de sterren en influencers dit jaar voor sobere looks?

Dit weekend is het weer zover: de influencer olympics in Indio, Californië gaan weer van start. En daarmee bedoelen we natuurlijk het Coachella Valley Music and Arts Festival. Aanstaande vrijdag is het de eerste festivaldag en natuurlijk zijn we reuze benieuwd naar alle optredens én naar alle looks van onze favoriete sterren. Coachella staat bekend om alle pracht en praal, maar we zagen vorig jaar al een trend onstaan van soberheid. Less is more, zo dachten bijvoorbeeld Kylie en Hailey door de feesten in jeans, een witte top en een leren jas. Niks geen franjes en glitter. We voorspellen dit jaar dan ook een hoop minimal maar toch feestelijke looks.

Coachella gaat van start

Wie een beetje bekend is met het festival weet dat het eigenlijk vooral gaat om de mooie beelden die je er kan schieten en om de outfits die iedereen draagt. Vorig jaar zag iedereen er ook weer prachtig uit. Coachella is natuurlijk het main festival, maar er zijn ook talloze pre-en afterparty’s van merken waar influencers en sterren voor worden uitgenodigd. Deze zijn vaak heel erg leuk en exclusief, soms gaan ze ook een beetje mis. Denk maar aan het Revolve Festival, wat een eindigde in een soort Fyre-achtige situatie. Te warm, te druk, te weinig geregeld, veel boze gasten. Dat Fyre Festival komt trouwens ook terug, just so you know. Of we daar blij mee moeten zijn? Nee, dat denken we niet.

Anyway, laten we maar hopen dat dit jaar alles wél goed geregeld is.

Op het festival zelf staan Bad Bunny (hi liefje Kendall), Blackpink en Rosalía als headliners, dat worden wel weer hele fijne optredens.

Wat voor looks gaan we zien?

Waar we vorig jaar al een kleine turnaround zagen in de outfits, denken wij dit jaar nóg meer te zien. Wij hebben natuurlijk makkelijk praten achter onze laptops (jaloers, wij willen ook!) maar we kunnen natuurlijk altijd een beetje lekker analyzeren.

Vorig jaar gingen Kylie Jenner en Hailey al voor minder flair, we denken dat dat dit jaar nóg meer de trend zal zijn. Minimalistisch, clean maar toch feestelijk.

Influencer Emma Leger vertelde al eerder dat ze dit jaar voor de minimal look zal gaan, omdat ze vorig jaar all out ging met haar outfits. Wel geeft ze nog een paar goede tips aan de lucky few dit het festival betreden. Of mocht je in Nederland een festival bezoeken, zijn dit ook nog goede tips. Wil je een toffe outfit? Huren is key! Je draagt het item waarschijnlijk toch maar 1 of 2 keer dus dat is zonde om te kopen.

@emmaroselegerr

coachella seassson baby 🌴💘🎶🌸🫶🏻🍸 #coachella #coachellainspo #coachellaoutfits #greenscreen

♬ original sound – Emma Rose

Wat gaan we dan zien? Wij gokken veel tanktops, strapless tops, shorts, jeans, oversized leren jassen, korte rokjes en bralettes. Let’s find out this weekend!

Deze 6 skin-positivity influencers wil je vandaag nog volgen op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.