Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker liggen (opnieuw) onder vuur en dit is de reden

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn op z’n zachtst gezegd een spraakmakend koppel. Ook dit keer hebben de twee de tongen van fans los weten te maken. Wat deze mensen te zeggen hebben is alleen niet erg positief… Kourtney en Travis worden namelijk bekritiseerd door een van hun laatste Instagram-posts. Fans vinden Kravis hypocriet door de nieuwste samenwerking die het stel is aangegaan.

Oei.

Kourtney en Travis

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Is het niet omdat ze drie keer op rij trouwen, dan is het wel omdat ze continu schaamteloos aan het kleffen zijn voor de neus van familie en vrienden. De kinderen van het koppel zijn overigens totaal niet blij met deze Public Displays of Affection. Ook Scott Disick, de ex van Kourtney en de vader van haar kinderen, voelt zich ongemakkelijk bij de situatie.

Samenwerking met Daring Foods

Opnieuw zijn Kourtney en Travis in opspraak gekomen en dat heeft alles te maken met hun nieuwste samenwerking. Op Instagram hebben de twee via een intieme fotoshoot laten weten dat ze voortaan samenwerken met Daring Foods, een bedrijf dat plantaardige kip produceert.

Op de foto’s zien we Kravis knuffelend terwijl Kourtney een grote bak met kip van Daring Foods vasthoudt. De caption van de foto luidt: “Guys, there’s chickens that are dying. Why we love @daringfoods Plant Chicken 🌱🐔 #daringpartner”

Kourtney is overigens niet de enige Kardashian-zus die recentelijk een samenwerking is aangegaan met een bedrijf dat plantaardig vlees produceert. Afgelopen maand liet Kim Kardashian via Instagram weten dat zij zichzelf voortaan de nieuwe Chief Taste Consultant van Beyond Meat mag noemen. Fans spotten overigens een hilarische fail in Kim’s promotievideo voor Beyond Meat.

Kim Kardashian reageert op beschuldigingen over fail in promotievideo met Beyond Meat

Kritiek

Hoewel veel fans enthousiast zijn over de samenwerking van Kourtney en Travis met Daring Foods, zijn er ook fans die een vreemd detail hebben gespot in de foto’s en het stel hypocriet noemen. De twee promoten namelijk plantaardige kip, terwijl het lijkt alsof zij in de foto’s kledingstukken met leer dragen. Zo is op de foto een leren jas te zien die op Kourtney’s knie is gedrapeerd en lijkt het er ook op dat ze een leren choker en bodysuit draagt. Fans zeggen daarom in de comments onder andere: “Eating plant chicken while rocking leather 🤔”, “Chickens are dying but you’re still rocking leather even in your picture, makes sense, not 🤔” en “As much leather as they wear… yeah. Let’s not eat chicken.”

Naar aanleiding van deze opmerkingen hebben vertegenwoordigers van Daring Foods laten weten dat de leren kledingstukken die voor de campagne gebruikt zijn allemaal van veganistisch leer zijn gemaakt. Hmmm, okay.

Food diary: dit is wat Kylie Jenner op een dag eet

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.