Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 15 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Kourtney Kardashian onthult eindelijk waarom ze boos is op zus Kim over de Dolce & Gabbana-klus

Iedere aflevering van het derde seizoen van The Kardashians lijkt wel bepakt en beladen te zijn met drama. Maar de grootste drama waar we al drie afleveringen op zitten te wachten is het drama rondom Kim en Kourtney Kardashian en de Dolce & Gabbana show afgelopen jaar. We krijgen in de nieuwe aflevering van de realityserie eindelijk de antwoorden waar we al lange tijd op zaten te wachten.

Hello drama.

Het drama tussen Kourtney en Kim

In de afgelopen afleveringen van het derde seizoen van The Kardashians hebben we kunnen zien hoe Kim druk bezig was met het organiseren van haar collectie in samenwerking met Dolce & Gabbana. Kourtney liet eindelijk weten wat zij hiervan vond, en de reactie was niet positief. In de vierde aflevering heeft ze een sit down and talk met Kendall over de hele situatie.

Kourtney geeft haar mening

In het gesprek met Kendall is de Kardashian open over de situatie: “while we were at our wedding, I guess Kim was having these conversations with Dolce that I didn’t know about”. Kourtney’s bruiloft was volledig in de stijl van Dolce & Gabbana en ze mochten zelfs in het Italiaanse huis van de ontwerpers verblijven. De bruilloft werd gehouden in Dolce’s villa in Italië, en de bruid en bruidegom waren ook gekleed in items van dit modehuis. Domenico Dolce is ook nog eens goede vrienden met Kourtney, dus het modehuis ligt dicht bij haar hart.

Gekke telefoontjes

Er waren twee instanties waarbij Kim Kourtney opbelde, die dubbel aanvoelde. Kourtney legt deze conversaties dan ook op tafel: “she called me and told me she was doing a SKIMs collab with Dolce & Gabbana. Just telling me. I go, ‘Hey what’s the point of this call? To get my blessings? Is that why you’re calling?’ And she’s like, ‘I guess.’ She wasn’t like, ‘Hey, I got this offer, how do you feel about it, I really want the money,’ or whatever it was.”

Dit was echter niet de enige keer dat Kourtney zo’n telefoontje kreeg van haar zus: “Then she called me another time and was like, ‘Hey, I wanna see if you wanna go to Milan for my Dolce thing. It’s not with SKIMs anymore but they’re trying to figure it out.”

Alleen voor het geld

Vervolgens vertelt Kourtney over haar perspectief op de situatie. Ze maakte dan ook het harde statement dat Kim volgens haar meer geïnterresseerd was in business dan in haar gevoelens. Het ging hierbij niet alleen om het feit dat zowel Kourtney voor haar bruiloft als Kim daarna voor haar collectie referenties uit de jaren 90 hadden gebruikt. We dachten eerst dat dit de reden was voor de ruzie: het kopiëren van Kourtney’s bruiloft. Maar het zit dus dieper dan dat.

De échte reden

Bij Kourtney gaat het erom dat ze het gevoel heeft dat Kim alleen maar achter het geld aan zit. Hierbij houdt ze dan geen rekening met bijvoorbeeld Kourtney. Kendall was het hier mee eens maar liet ook weten dat ze als zussen ook keuzes van elkaar moeten begrijpen als het aankomt op dit soort opdrachten. Daar was Kourtney het weer mee eens. Bottom line: het was allemaal waarschijnlijk goed en wel geweest als de communicatie vanuit Kims kant beter was over deze collectie. Not very smart.

Kim Kardashian deelt details over potentiële nieuwe liefde ‘Fred’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.