Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 mrt 2021
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian deelt throwback en het geeft ons Spice Girls-vibes

De Kardashian-Jenners houden wel van een #ThrowbackThursday hier en daar. Zo zagen we eerder dat Kim Kardashian haar oude fotoboeken tevoorschijn haalde en ook moeder Kris Jenner en zussen Kendall Jenner en Kylie Jenner deelden oude foto’s. Khloe Kardashian deelde foto’s van de zussen als kinderen en nu deelt ook Kourtney Kardashian een throwback van zichzelf.

En wij kunnen maar één ding denken: Spice Girls-vibes.

Kourtney Kardashian deelt throwback

Afgelopen week deelde Kourtney Kardashian een throwback uit 2000 op haar Instagram. Ze kijkt terug op haar stijlkeuzes uit de tijd en schrijft bij de foto, “2000.” Op de foto zien we de inmiddels 41-jarige Kourtney met haar armen omhoog, in de camera kijkend met een matching leopard top en broekje en donkerpaarse lipstick.

En dat geeft ons de complete Spice Girls-vibes, Kourtney Kardashian kan dan ook op veel enthousiaste reacties van volgers en fans rekenen. Zus Kylie Jenner schrijft, “omg 😍” en een ander schrijft, “Oh yes 🔥🔥 love to see it.” Weer een ander schrijft in de reacties, “Teen dream kourt. What amazing friend got you this chic leopard outfit? ❤️❤️❤️”

Actief op Instagram

Kourtney Kardashian is de laatste tijd erg actief op Instagram. Zo deelt ze meerdere foto’s met haar kinderen en mirror selfies op haar account. Eerder deelde ze ook een selfie nadat ze een make-over had gekregen van zus Kylie Jenner, waarin ze bijna onherkenbaar leek. Kourtney heeft nog geen foto’s met haar nieuwe liefde Travis Barker gedeeld, behalve een foto van hun handen op Valentijnsdag. Daarmee maakte ze haar relatie met de drummer officieel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.