Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian maakt details over nieuwe realityserie Kardashians bekend

Keeping Up With The Kardashians komt na twintig seizoenen tot een einde. Het laatste seizoen is afgelopen maand bij E! in première gegaan, toch hoeven we de Kardashians niet lang te missen. Ze hebben een nieuwe deal met Hulu getekend en Kim Kardashian maakt alvast wat details over hun nieuwe realityserie bekend.

Afgelopen weekend vertelt ze wat details over de nieuwe serie van Hulu.

Kardashians op Hulu

Kort nadat het nieuws over het einde van KUWTK bekend werd gemaakt, werd in december bekend dat de Kardashians een deal met Hulu hebben gesloten. Momager Kris Jenner heeft met Hulu wederom een miljoenendeal voor de familie binnengesleept. Hoewel er nog niet veel duidelijk was, was één ding zeker: we kunnen weer genieten van een realityserie van de Kardashian-Jenners. Nu laat Kim Kardashian weten dat we niet lang zonder de beroemde familie hoeven te doen.

Kim Kardashian reageert op Twitter op een fan die verdrietig is over het laatste seizoen van KUWTK. Ze schrijft dat we na het huidige seizoen direct kunnen genieten op Hulu van een nieuw format. “We won’t be gone long!! Our new show on @hulu will be coming after the final season,” schrijft Kim op Twitter. Ook Kris Jenner liet eerder weten dat de opnames snel van start gaan.

Meer salaris voor Kardashians

We hoeven de avonturen van de Kardashian-Jenners voorlopig dus nog niet te missen. Na het aankondigen van het einde van KUWTK werd al gespeculeerd over een nieuwe realityserie. En natuurlijk regelt momager Kris Jenner het nóg beter voor zichzelf en haar kinderen. Waar ze nu $500.000 dollar per aflevering (verdeeld over cast en crew), worden ze bij Hulu mede-producent en lijkt het erop dat ze nog meer gaan verdienen met de serie. Wij kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.