Renée
Renée Love & Life 30 jun 2014
Leestijd: 1 minuut

Zo verwijder je gratis en thuis de krassen op je iPhone scherm

Indien je eigenaar van een iPhone bent, ben je waarschijnlijk ook eigenaar van krassen op je iPhone scherm: het is nou eenmaal onontkoombaar. Toch zijn er heel wat goedkope tot bijna gratis manieren om deze krassen zelf te verwijderen, in tegenstelling tot het vaak dure vervangen van je scherm. Hierbij vier opties met dingen die je waarschijnlijk al in huis hebt.

Krassen op je iPhone scherm verwijderen

Wil je weten hoe je krassen op je iPhone scherm verwijdert? Check dan snel de tips hieronder.

1. Tandpasta
Doe een klein beetje tandpasta (géén gel-tandpasta) op het puntje van een wattenstaafje en wrijf dit in cirkels over de krassen totdat ze weg gaan. Maak je scherm vervolgens schoon met een licht vochtig doekje. Bekijk hier op YouTube een filmpje van iemand die deze hack probeert.

2. Auto-krasverwijderaar
Ja, dezelfde crème die je gebruikt om de krassen op je auto te verwijderen kan je ook helpen bij het verminderen of weghalen van krassen op je telefoon. Doe de crème op een zacht doekje en wrijf dit in cirkels over de kras.

3. Baking soda
Mix twee delen baking soda met één deel water. Meng totdat het een dikke pasta wordt. Doe dit op een zacht doekje en wrijf in cirkels over je scherm. Verwijder pasta met een licht vochtig doekje.

4. Babypoeder
Ook van babypoeder kun je een pasta maken om je scherm krasvrij mee te krijgen. Doe dit op dezelfde manier als met de baksoda.

Over iPhones gesproken, wist je dat er op je iPhone een mapje staat waarin al je sexy spicy (naakt)foto’s bewaard staan? Yikes. Dit is hoe je dat mapje vindt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.