Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Fans maken allemaal dezelfde grap over Instagram-post van Kris Jenner en Corey Gamble

Dat Kris Jenner een powerhouse is, weten we allemaal. Ze is niet alleen moeder van de Kardashian-Jenners maar ook momager van het stel én ze werd afgelopen week 66 jaar. Om dat groots te vieren plaatsten de familieleden stuk voor stuk een ode aan hun moeder. Niet alleen van haar kinderen kreeg ze felicitaties, ook grote liefde en partner voor de afgelopen zeven jaar, Corey Gamble, deelde een lief bericht voor zijn vriendin.

Ondanks de lieve woorden maken fans allemaal dezelfde grap over het stel op Twitter.

Corey Gamble over Kris Jenner

Afgelopen weekend stond in het teken van de koningin van de Kardashian-Jenners, aka Kris Jenner. Ze werd 66 jaar en dat moest groot gevierd worden, ook Corey Gamble plaatste ter ere van de verjaardag van zijn vriendin een post op Instagram met de tekst, “Happpppppy Birthday my Beautiful Queen!! Love you Deep bab. Cheers To the best mother & more decades of Love and good health with u @krisjenner ❤️❤️.”

Hoewel fans de lieve post van Corey wel konden waarderen en lieve reacties plaatsten om Kris een fijne verjaardag te wensen, werd er op Twitter vooral gegrapt over de ode aan Kris Jenner. En dat gaat vooral over de meest recente ontwikkelingen binnen de familie Kardashian-Jenner. Zo wordt er volop gesproken over ‘The Kravis Effect’, dat te maken heeft met de verloving van Kourtney Kardashian en Travis Barker en houden fans ook niet op over Kim Kardashian en Pete Davidson. Volgens fans zijn we in een emotionele fase van de familie beland.

Oh no – Kendall Jenner belandt in een ruzie met Kylie Jenner en Corey Gamble

Reacties op Twitter

Terwijl Kris Jenner haar grote dag vierde, waren fans op Twitter vooral aan het grappen dat het niet meer lang zou duren voordat de momager weggaat bij Corey en vervolgens iemand van My Chemical Romance gaat daten. De hele familie lijkt tenslotte in rep en roer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.