Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 9 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Komt er een tweede deel van de Netflix-film Love Hard?

De Netflix-film Love Hard is een van de populairste films van dit moment. De film is vanaf vorige week vrijdag te zien en fans gingen vrijdag direct los op Twitter over hoe geweldig ze de film vinden. Nu vragen fans zich af of Netflix met een tweede deel van de film komt en daar lijken we nu antwoord op te krijgen.

Wij hopen van wel.

Love Hard

Als je het aan ons vraagt kan kerst niet vroeg genoeg beginnen. Perfect dus dat afgelopen vrijdag de romantische komedie Love Hard op Netflix verscheen. Niet zo gek dat wij de film direct zijn gaan bingen en hem helemaal geweldig vonden. Ook fans gingen vrijdag direct los over de film en als je hem zelf hebt gekeken snap je helemaal waarom.

De film gaat over Natalie Bauer – gespeeld door Nina Dobrev – die altijd pech heeft in de liefde. Daarom gaat ze online daten en ze vindt op een app de man van haar dromen. Nadat ze weken met haar nieuwe droomman telefonisch contact heeft gehad, besluit ze met kerst naar hem toe te reizen om hem te verassen. Helaas ontdekt ze al snel dat ze het slachtoffer is van catfishing, maar dit weerhoudt Natalie er niet van om alsnog liefde te vinden met kerst.

Love Hard Netflix tweede deel
Netflix

Tweede deel

Fans gaan niet alleen los om het feit dat we eindelijk Nina Dobrev weer op ons scherm zien, maar hopen ook dat er een tweede deel van de populaire Netflix-film komt. Netflix staat wel bekend om meerdere delen als het gaat om kerstfilms. Zo krijgt The Princess Switch dit jaar een derde deel en krijgt The Christmas Chronicles een tweede deel.

De Netflix-film is tot nu toe ontzettend populair dus het is niet gek dat we een sequel verwachten. Helaas is Netflix erg moeilijk te voorspellen als het aankomt op het bevestigen van nieuwe delen van series en films. De ene keer duurt het twee maanden voor er een sequel wordt aangekondigd en de andere keer wordt het nog voor de eerste release aangekondigd. Er zit dus niks anders op dan wachten.

Hoewel Netflix Love Hard 2 nog niet heeft bevestigd, klinkt het volgens ons allemaal veelbelovend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.