Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 1 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kris Jenner haalt uit naar Kourtney Kardashian en Travis Barker bij Ellen DeGeneres

Als je de laatste tijd aanwezig bent geweest op Instagram, kan het je haast niet zijn ontgaan: Kourtney Kardashian en Travis Barker. Sinds het koppel in het begin van 2021 een relatie kreeg hebben we kunnen genieten van alle intieme foto’s van het stel. Niet alleen op Instagram, maar ook in het echte leven gaat het er heet aan toe tussen de twee. Kris Jenner vertelt wat zij van van het koppel en al hun intieme momenten vindt.

De twee zijn onafscheidelijk.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Als er iets is waar Kourtney Kardashian en Travis Barker om bekendstaan, is het wel hun intimiteit. Zo zagen we het koppel deze zomer zoenend op een jacht in Italië en noemde Kourtney Travis haar ‘future baby daddy’ tijdens de MTV VMA’s in New York. Het geluk van het stel kan sinds 17 oktober helemaal niet meer op, want toen vroeg Travis aan Kourtney of ze met hem wil trouwen en natuurlijk zei ze ja.

Het is niet de eerste keer dat iemand iets zegt over de intieme momenten van Kourtney en Travis. Kim Kardashian gaf namelijk al eerder haar mening over de intieme foto’s van haar zus en Travis. Nu is het Kris Jenner die een boekje opendoet over het koppel. In de Halloween-aflevering van The Ellen DeGeneres Show was Kris Jenner te gast en ze vertelde wat ze vindt van haar dochter en Blink 182-drummer.

Kris Jenner haalt uit

Momager Kris draaide er niet omheen. Ze vertelt dat ze Kourtney en Travis heel leuk vindt samen. “Kourtney and Travis, they are really made for each other, they really are,” vertelt Kris. Ze vervolgt, “They’re the cutest couple. They’re so in love, and they let us know they’re so in love — constantly.”

Kourtney Kardashian Travis Barker
Gotham/GC Images

Hoewel ze het stel erg leuk vindt, vertelt Kris dat het soms ook erg veel is. Hier gaat Ellen natuurlijk direct op in en vraagt, “when they’re next to you, making out and practically having sex, what does that feel like?” Hierop antwoordt Kris heel duidelijk, “You feel like they’re the only two people in the room, and we almost don’t know what to do with ourselves … I’m looking for a closet to hide in — somewhere to go.” Awkward!

Wij snappen wel dat de intimiteit tussen Kourtney Kardasian en Travis Barker soms een beetje to much is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.