Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 12 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Na Kourtney Kardashian kiest ook Kris Jenner voor een platinablonde coupe

De Kardashians staan erom bekend dat ze regelmatig hun looks veranderen. Zo zien we de Kardashian en Jenner-zussen regelmatig met een nieuw kapsel of een nieuwe haarkleur en ook moeder Kris Jenner blijft natuurlijk niet achter. Zij heeft nu namelijk net als haar dochter Kourtney Kardashian gekozen voor een platinablonde coupe en het staat haar geweldig.

ZO ICONISCH!!!

Nieuw kapsel van Kris Jenner

Als er één persoon is die we allemaal ‘moeder’ noemen, dan is het Kris Jenner. Je hoeft namelijk alleen maar het woord momager te Googelen en niemand minder dan Kris Jenner verschijnt op je scherm. En niet zonder goede reden, want jij werkt hard, maar Kris Jenner werkt nog harder. Niet zo gek dus dat ze te zien is in de gloednieuwe muziekvideo van Meghan Trainor voor haar liedje genaamd ‘Mom’.

Ter ere van Meghan’s nieuwste single, ‘Mom’ ging Kris naar Instagram om wat beelden van de shoot te delen. De momager speelt namelijk de hoofdrol in deze nieuwe clip en transformeerde zelfs haar haar hiervoor. Kris Jenner is in de videoclip namelijk te zien met een iconische platinablonde pixiesnit en het staat haar helemaal geweldig!

Reacties

Wij zijn helemaal obsessed met dit nieuwe kapsel van Kris Jenner, want het is iets compleet anders dan haar kenmerkende bruine lokken. En niet alleen wij denken daar zo over, want haar dochters reageren massaal op de Instagram-video. Zo reageert niemand minder dan Kourtney Kardashian: “THAT IS MY MOTHER 🔥” en dochter Khloé Kardashian reageert: “Stop it I’m fucking screaming! I am fucking screaming! Oh my god thank God. This is really my mother! How lucky am I?? Meghan Let’s be sisters.”

Ook fans reageren massaal onder de video. Zo schrijft een fan: “Kris Jenner queen of cameos people dont expect.” En andere fans schrijven: “How can you not love kris???”, “Iconic yes yes yes” en “Whoaaa Can’t take my eyes off you @krisjenner one seriously hot Mother 🙌🔥.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.