Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 12 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Rosanna (20): ‘Ik betaal mijn studentenleven in Amerika door af te spreken met mijn sugar daddy’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Deze week vertelt Rosanna* (20) over haar sugar daddy.

Ik heb een sugar daddy gevonden via Instagram

“Ik studeer momenteel voor een half jaar in Amerika en het is hier heel erg anders dan in Nederland. Natuurlijk heb ik lang de tijd genomen om alles goed voor te bereiden en ik ben sinds eind januari woon ik in San Diego. Het is hier zonnig en iedereen zit vol energie. Begin februari ben ik begonnen met mijn lessen en ik moest best wel even wennen. Je woont natuurlijk in een ander land, ik moet de mensen nog leren kennen en het leven in Amerika is ontzettend duur. Dat wist ik wel, maar het verschil met Nederland is toch groot. Tijdens mijn eerste weken leerde ik gelukkig wel een paar leuke meiden kennen waar ik nu dan ook vriendinnen mee begin te worden.”

“Zij stelden voor om een sugar daddy te ‘nemen’, omdat je leven finacieel zo een stuk makkelijker wordt. Ook dat is anders daar.. het lijkt bijna normaal. Een paar van mijn klasgenoten hebben het ook en die kunnen wekelijks uiteten, dragen mooie kleding én rijden zelfs in een toffe auto. Ik weet dat ik hier maar een half jaar blijf, maar toch leek het me wel een goed idee om mijn verblijf wat makkelijker te maken.”

Op jacht

“Eén van die meiden uit mijn klas bracht me in contact met iemand via Instagram. Ik heb nu een keer met hem afgesproken en hij wil eigenlijk gewoon gezelschap. Het is een rijke man uit Seattle die momenteel vaak voor werk in San Diego is, maar hij is ook alleen. Dus hij voelt zich vaak eenzaam en probeert dat nu dus op te vullen met etentjes. Hij is 49 en niet heel erg knap, maar wel aardig. Hij is eens in de twee weken in de stad en we hebben dan afgesproken dat we elkaar dan zien om uit eten te gaan. De man betaalt mij dan 1500 dollar, dus dat is 3000 dollar per maand. Wel cash natuurlijk, want anders valt het op. Maar dat betekent wel dat ik naast school heel veel leuke dingen kan doen en dat ik me geen zorgen hoef te maken. Laten we hopen dat hij niet meer van mij verwacht, want anders kap ik er mee. Oh ja en mijn ouders weten dit natuurlijk niet, die zijn al blij als ik het daar naar mijn zin heb.”

 

* De echte naam van Rosanna is veranderd wegens privacyredenen.

Lisa (30): ‘Ik wil echt geen kinderen, maar mijn vriend denkt dat ik nog van gedachte verander’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.