Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner had bijna een hele andere naam gekregen

We kennen de jongste Jenner-telg allemaal als Kylie. Moeder Kris is groot fan van de letter K en dat zien we dan ook terug bij al haar dochters. Zoon Rob is dan ook vernoemd naar vader Robert Kardashian, dus die krijgt een uitzondering. De naam Kylie past zo goed dat we ons niet zo goed kunnen voorstellen dat ze bijna een andere naam had gekregen. SAY WHAT? Ja, Kylie onthult op haar TikTok-account dat het niet veel had gescheeld.

Kylie Jenner had bijna geen Kylie geheten

Het uitkiezen van een naam is lastig, dat weet Ky zelf ook. Zelf is ze afgelopen februari bevallen van een jongetje en het heeft (tot zo ver wij weten) nog steeds geen officiele naam gekregen. Wolf, was ‘t eerst. Maar dat bleek toch niet zo goed bij de persoonlijkheid van de pasgeboren baby te passen..

Kris had ook heel wat namen in haar hoofd toen ze zwanger was van Kylie. Die laatstgenoemde maakt dan ook een TikTok-video over het feit dat ze bijna een hele andere naam had gekregen..

@kyliejenner

doesn’t hit the same

♬ original sound – Kylie Jenner

KENNEDY

Kennedy Jenner. Ja, ‘t klinkt toch ook wat minder passend dan Kylie, maar wie zijn wij. Voor de grap maakt ze ook nog even een edit van ‘Kennedy Cosmetics’. Toch weten we zeker als ze wél zo had geheten dat ze net zo populair was geworden. Het had wat veel op Kendall geleken.. Ken + Ken. Ach ja, met die familie weet je het maar nooit.

Veel fans vinden Kennedy dan ook veel mooier dan Kylie: “NO KENNEDY WOULD HAVE BEEN ELITE AND RICH COASTAL GIRL VIBES” en “KENNEDY AND KENDALL??? so cute”.

Birthday party

Kylie vierde afgelopen weekend haar 25ste verjaardag op een gigantische jacht, samen met al haar vriendinnen en wat zussen. Kim deed ook vrolijk mee – die moet toch wat nu ze weer een single lady is. Eén shotje kan wel.. tenminste, dat dacht ze. Dat pakte toch wat minder goed uit.. het shotje vloog zo weer terug het glas in. Kijk het grappige beeld hier.

Travis geeft Kylie en Stormi matchende ringen en wij zijn obsessed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.