Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 17 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

CeraVe is hot – deze producten verdienen volgens dermatologen een plek in jouw skincare routine

We willen allemaal wel een zuiver, egale en stralende huid. De weg hiernaartoe is alleen niet even makkelijk. Voor veel geprezen skincare producten tasten we diep in de buidel. En toen was er CeraVe: het betaalbare merk waar veel dermatologen bij zweren. Dit zijn de producten die zij aanraden en die zeker je euries waard zijn.

Eindelijk een skincare merk waarvoor je geen nier hoeft te verkopen.

Heb jij snel last van een geïrriteerde huid? Dit skincare-ingrediënt helpt daar onwijs goed tegen

CeraVe: deze producten verdienen volgens dermatologen een plek in jouw skincare routine

Voordat CeraVe uitgroeide tot het begrip dat het vandaag de dag is, begon het merk met een missie om therapeutische huidverzorging voor iedereen mogelijk te maken. Dit betekent dat er in de producten niet gerotzooid wordt met parfum of andere schadelijke ingrediënten. Simpel, maar effectief.

Het merk richt zich vooral op de huidbarrière en het verbeteren ervan. Ondanks dat alle producten cult classics zijn, hebben dermatologen Tom Allison, Jeannette Graf en Blair Murphy-Rose echte favorieten.

Moisturizing Cream – €15,65

Een moisturizer is onmisbaar in jouw skincare routine. Deze van CeraVe is een echte klassieker en menig skincareliefhebber heeft ‘m op de plank staan. Het was een van de eerste producten van het merk en het is nog steeds een absolute bestseller. Deze crème dringt diep door in de huid en hydrateert haar op cellulair niveau om uitdroging, lijntjes en irritatie te voorkomen.

CeraVe Moisturizing Cream
Etos

Hydrating Cleanser – €13,95

Heb jij een normale tot droge huid? Dan stellen we je voor aan je toekomstige beste vriendin: de Hydrati9ng Cleanser van CeraVe. Het is non-irriterend en ontdoet de huid van alle olie en vuilresten van de dag. En het laat je niet achter met zo’n uitgedroogd gevoel.

Etos

Micellar Cleansing Water – €9,95

Wij zijn fan van miccelair water en deze van Cerave is echt een holy grail. Vooral in de ochtend is deze perfect voor het reinigen van je gezicht. En je hoeft ‘m er niet af te wassen, lekker makkelijk.

Look Fantastic

SA Smoothing Cleanser – €10,57

Salycilic Acid is een van onze favoriete skincare ingrediënten. Als je last hebt van een ruwe, droge huid, maar ook van onzuiverheden, dan is dit de ideale cleanser. Salizyzuur zorgt er namelijk voor dat de huid gezuiverd wordt.

Notino

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.