Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt beelden van haar nieuwe swimwear-lijn Kylie Swim op Instagram

Ze mag dan wel miljardair zijn, dat betekent niet dat Kylie Jenner klaar is met het uitbreiden van haar imperium. Na de cosmeticalijn Kylie Cosmetics en huidverzorgingslijn Kylie Skin komt Kylie nu met een eigen swimwear-lijn genaamd Kylie Swim. Natuurlijk deelt ze alvast een teaser van haar collectie op Instagram.

Wij kunnen niet wachten.

Kylie Jenner lanceert Kylie Swim

De 24-jarige Kylie Jenner, die vorige week haar verjaardag vierde, deelt op Instagram foto’s waarin een sexy badpak van het nieuwe merk te zien is. Volgens verschillende geruchten wordt het merk van Kylie binnenkort gelanceerd. Oplettende fans waren in mei al op de hoogte van de nieuwe stap van Kylie, nadat ze twee merknamen liet registreren: “Kylie Swim” en “Kylie Swim by Kylie Jenner.” Nu bevestigt Kylie de geruchten met een tag naar @kylieswim.

Vervolgens deelde Kylie ook nog een foto in haar Instagram Stories met de tekst, “working on @kylieswim and i can’t wait to share”. Het Instagram-account van @kylieswim heeft sinds de post van Kylie Jenner al meer dan 285.000 volgers. De foto op Kylie’s feed heeft inmiddels meer dan 10 miljoen likes in 18 uur. En eerlijk is eerlijk: Kylie Jenner ziet er geweldig uit in haar eigen design.

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Reacties

Uit de reacties op Instagram blijkt dat fans ook niet kunnen wachten tot de lancering van haar nieuwe swimwear. In de comments lezen we reacties als, “This is super exciting 😍😍😍” en, “🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥canttttt waitttttt.” Ook reageren mensen op de geruchten over een zwangerschap van Kylie die de afgelopen maanden rondgingen. Zo reageren fans met, “Well at least we know she’s not pregnant” en, “Did you post this so people would stop writing articles that you were pregnant?” Kylie heeft zelf nog niet gereageerd op de geruchten, maar op deze foto lijkt het er niet op dat ze zwanger is.

Kylie Jenner brengt iconische 90’s laagjes terug met nieuw kapsel op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.