Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 18 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian deelt make-uploze bikiniselfie met ultrakorte bob op Instagram

Kourtney Kardashian bewijst wederom dat haar vibe really just living life right now is. Ze post een collectie aan make-uploze bikiniselfies tijdens haar vakantie in Mexico. Maar daar blijft het niet bij, want Kourtney introduceert een ultrakorte bob in de foto’s op Instagram.

We’re here for it.

Kourtney Kardashian deelt korte bob

Op de eerste foto zien we Kourtney in bikini terwijl ze relaxed op het strand. Ze combineert haar bikini met een gouden body chain, gouden accessoires en een margarita. Er is nog iets wat opvalt aan de foto’s van Kourt, namelijk haar kapsel. Kourtney introduceert een ultrakorte bob in haar foto’s, die ze al in een eerdere foto op Instagram deelde.

Inmiddels is Kourtney Kardashian op een welverdiende vakantie met haar grote liefde Travis Barker. Het lijkt erop dat het vooral een relax-vakantie gaat worden voor de twee, want Kourtney vult haar Instagram-feed langzaam met bikinifoto’s. Haar volgers zijn fan van Kourts natuurlijke look en reageren met reacties als, “So beautiful babe” en, “this hair on you 😍.” In de caption laat Kourtney zien dat ze al redelijk is ingeburgerd in Mexico door te schrijven, “hola, ¿cómo estás?”

Make-uploze selfie

Hoewel Kourtney volledige make-uploos is in de foto’s, ziet ze er geweldig uit terwijl ze op het strand van Cabo San Lucas hangt. Of het haar skincare routine, de Mexicaanse zon is of haar verliefdheid die haar zo stralend maakt, weten we niet. We denken dat het een combinatie van de drie is.

Kourtney Kardashian post een make-uploze selfie die regelrecht uit de 90’s komt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.