Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner introduceert dé bikinitrend voor aankomende zomer op Instagram

Dat grote modetrends worden geïntroduceerd door de Kardashian-Jenners is geen geheim, nu is het niemand minder dan Kylie Jenner die dé bikinitrend voor aankomende zomer op Instagram introduceert. Kylie ruilde voor de gelegenheid haar miljoenenvilla in Calabasas in voor een minivakantie in Palm Springs.

En natuurlijk horen daar de bijbehorende bikinifoto’s bij.

Kylie Jenner introduceert bikinitrend

De 23-jarige realityster deelde een zonnige foto in het zwembad waarop ze een gehaakte bikini van modemerk Memorial Day droeg. De stringbikini heeft een rood-roze patroon en is met de hand gehaakt. Gehaakte stukken behoren tot een van de grootste modetrends van aankomend seizoen. Eerder zagen we topmodel Bella Hadid al met een gehaakte buckethat van hetzelfde merk.

Kylie Jenner draagt haar bikinibroekje zoals gewoonlijk hoog om haar heupen en laat de touwtjes langs haar benen hangen. Ze combineert de look met een gouden ketting om haar buik en gouden oorbellen, ringen en een ketting. In de caption van haar foto in Palm Springs schrijft ze, “happiness over everything and anything.”

Trends door Kardashians

Het is niet de eerste keer dat de Kardashian-Jenners een nieuwe bikinitrend introduceren. Eerder zagen we Kourtney Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner al met de omgekeerde bikinitop. Hoewel Kylie normaliter veel neutrale kleuren droeg van grote designers, introduceert ze de afgelopen maanden stukken met fellere kleuren gemaakt door kleinere designers. En als Kylie het draagt, weet je dat het een groot succes wordt voor het desbetreffende merk.

Memorial Day, het merk achter Kylie’s bikini, verkoopt gehaakte stukken die handgemaakt worden door de New Yorkse ontwerper Delsy Gouw. Kylie Jenner is niet de enige bekende fan. Zo werden Kaia Gerber, Bella Hadid en Ella Emhoff (stiefdochter van Kamala Harris) al gespot met stukken van het merk. Kylie combineerde haar look met een bijpassende manicure, wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.