Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Lizzo stuurde een dronken DM naar Chris Evans en zijn antwoord is hilarisch

We kennen het allemaal: we hebben net een drankje teveel op en sturen onze grote crush een DM. Als je dacht dat het alleen jou overkwam, think again. Niemand minder dan Lizzo stuurde een dronken DM naar acteur Chris Evans en deelde daarna een hilarische TikTok met screenshots.

In de TikTok-video vertelt Lizzo alles over de DM die ze naar Chris Evans stuurde.

Lizzo stuurt DM naar Chris Evans

“Don’t drink and DM, kids…. for legal porpoises [sic] this is a joke,” schrijft ze aan haar 14.6 miljoen volgers, samen met een voiceover waarin ze het bericht deelt. In de TikTok-video zegt ze dat ze teleurgesteld is over haar DM omdat ze nooit met Chris Evans zal gaan trouwen. “The reason why I’m upset about this one is because I know I’m not going to be able to marry him, and honestly it hurts me to the core. Because damn puppy he a rare breed! No comparing. Like Chris..!”

In de DM van Lizzo zien we drie emoji’s, een rookwolk, een rennend mannetje en een basketbal. We weten niet helemaal wat het betekent, maar Chris Evans reageerde niet alleen op haar DM, hij is Lizzo ook gaan volgen op Instagram. In zijn reactie schreef hij, “No shame in a drunk DM. God knows I’ve done worse on this app lol.”

@lizzo

#duet with @lizzo BITCH

♬ original sound – HI I’M TATI 💕

Reactie op DM

In zijn reactie refereert hij waarschijnlijk aan de keer dat hij per ongeluk een foto van zijn penis op zijn Instagram Story zette. Vervolgens was dat onderwerp urenlang trending op Twitter. Lizzo bewijst in ieder geval maar weer dat het nooit kwaad kan om je celebrity crush een DM te sturen. Eén ding is zeker: er zijn genoeg redenen om van Lizzo en Chris Evans te houden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.