Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 27 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner onthult haar favoriete lipstick in nieuwe video

Kylie Jenner heeft een enorm imperium opgebouwd met Kylie Cosmetics. Ze lanceerde het merk in 2015 en is nu uitgegroeid tot een welbekende naam in de beautywereld. Inmiddels heeft ze ook Kylie Skin geïntroduceerd, is Kylie Swim net verkrijgbaar en werkt ze aan Kylie Baby. En omdat ze voornamelijk bekendstaat als beauty-guru deelt Kylie nu welke lipstick haar favoriet is in een nieuwe video.

Ze was te gast bij 73 Questions With van de Amerikaanse Vogue.

Kylie Cosmetics

Naast Kylie Cosmetics hebben we nu Kylie Skin, Kylie Swim en Kylie Baby en terwijl we ons afvragen wat haar volgende project is, zal Kylie altijd bekendstaan om haar eerste onderneming – Kylie Cosmetics – en dan voornamelijk om de iconische lipkits.

Naast haar iconische lipkits – die met een matte liquide lipstick en een lipliner komen – heeft het merk Kylie Cosmetics tegenwoordig veel meer make-upproducten. Zo verkopen ze ook eyeliners, wenkbrauwproducten, blush, bronzers en highlighters. Zo nu en dan komt Kylie met een bijzondere samenwerking voor het merk, zoals haar Kylie Cosmetics x The Grinch-kerstcollectie uit 2020.

De lippen van Kylie Jenner

Dat Kylie Jenner vooral bekendstaat om haar volle lippen, is geen geheim. Voordat ze gebruikmaakte van fillers, stond Kylie namelijk vooral bekend om de techniek van de overlined lips. Ze maakte haar natuurlijke lippen groter door haar lipliners en experimenteerde met allerlei kleuren.

In het interview met Vogue werden er vragen gesteld over Keeping Up With The Kardashians tot het dagelijks leven van Kylie. Zo weten we nu dat Kylie graag zoet ontbijt met een kaneelbroodje of koffie-cake. De interviewer vroeg ook of Kylie had gewild dat de camera’s van Keeping Up With The Kardashians iets niet hadden gezien en daarop antwoordt ze, “Probably my stripper pole episode.”

Favoriete lipstick

Tijdens het interview krijgen we een inkijkje in het prachtige huis en de tuin van Kylie. In de tuin zit Stormi te schommelen met haar oma Kris Jenner en als Kylie langs het zwembad wegloopt wordt haar gevraagd wat haar “all-time favourite lip colour” is. Hierop antwoordde Kylie simpel met “Kylie”, de lipkit die ze naar haarzelf heeft vernoemd.

Deze prachtige roze kleur met een bruine ondertoon, verkrijgbaar in haar kenmerkende matte lipkit is te koop bij de Douglas voor € 29,99.

Douglas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.