Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt eerste beelden van nieuwe Kylie Swim-collectie

We moesten er even op wachten, maar Kylie Jenner heeft een reeks nieuwe foto’s van haar nieuwe bikini-imperium Kylie Swim gedeeld. Net als het lingeriemerk Savage x Fenty van Rihanna, staat diversiteit en body positivity in het vaandel bij Kylie Swim. Kylie deelt nu de eerste beelden van haar collectie.

Hebben.

Kylie Jenner en haar modellen in Kylie Swim

Je mag van Kylie Jenner vinden wat je wilt, maar over haar ondernemersinzicht bestaat geen twijfel. Ze werd door Forbes als eens uitgeroepen tot ‘s werelds jongste vrouwelijke selfmade miljardair. Dat vermogen bouwde ze eigenhandig op met haar merken Kylie Skin en Kylie Cosmetics. Afgelopen maanden gingen er al meerdere geruchten over Kylie Swim, nadat Kylie Jenner de naam had geregistreerd.

Kylie Jenner deelt beelden van haar nieuwe swimwear-lijn Kylie Swim op Instagram

Vorige week deelde Kylie al foto’s op Instagram met de tekst, “working on @kylieswim and i can’t wait to share”. Het Instagram-account van @kylieswim had sinds de post van Kylie Jenner al meer dan 285.000 volgers. De foto op Kylie’s feed had meer dan 10 miljoen likes in 18 uur. En eerlijk is eerlijk: Kylie Jenner ziet er geweldig uit in haar eigen design. Nu deelt ze meer foto’s van Kylie Swim op het account van het gelijknamige merk.

De selfmade miljardair onthult onder meer een onepiece en een sarong. Ook dansen verschillende modellen, de ambassadeurs van Kylie Swim, rond in bikini’s en andere zwemkleding. De collectie kenmerkt zich door extreme uitsnijdingen in jaren 80-stijl, in sunset-tinten met een vleugje neon en glitter. Eerlijk is eerlijk: we zijn verliefd op de collectie van Kylie.

De nieuwe collectie van Kylie Swim is nog niet beschikbaar, maar verschijnt binnenkort op deze website.

De nieuwe collectie van Kylie Swim is nog niet beschikbaar, maar verschijnt binnenkort op deze website. Volgens fans komt er meer aan, want Kylie Jenner heeft ook de naam Kylie Baby geclaimd.

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.