Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner deelt foto’s van haar nieuwe puppy op Instagram en wij zijn verliefd

Kylie Jenner is wederom een dog mom geworden. Kylie deelde gisteren beelden op Instagram van het nieuwste lid van haar groeiende familie. Het is namelijk geen geheim dat de Kardashian-Jenners groot fan zijn van de viervoeters. Zo zagen we eerder al de hond van zus Kendall en maakte ook familiehond Gabbana een deel uit van Keeping Up With The Kardashians.

Kylie deelt foto’s van haar nieuwe hond, naar wie ze refereert als haar “zoon.”

Kylie Jenner heeft nieuwe puppy

Gisteren deelde Kylie Jenner de eerste beelden van de pup, zodat hij Instagram-volgers hem konden ontmoeten. Kevin is een een schattig grijs en wit hondje die Kylie toepasselijk haar ‘zoon’ noemde. “Kev, you are so cute! Kevin! He’s just looking at my slippers,” hoor je Kylie zeggen in haar Instagram Story. In een andere video zien we hoe de pup op Kylie’s schoot ligt.

Kevin is het nieuwste lid van Kylie Jenners groeiende familie. En wat we zeker weten is dat hij een goed leven tegemoet gaat. De afgelopen jaren konden we zien dat Kylie Jenner haar verantwoordelijkheden als dog mom erg serieus neemt. Ze zorgt er dan ook voor dat haar honden het beste leven krijgen en niets tekort komen. Net als de familie.

Meerdere honden

In 2018 bouwde Kylie een luxe hondenhuis voor haar honden, compleet uitgerust met airconditioning en verwarming. Kevin is namelijk niet de enige hond die lekker bij Kylie Jenner mag vertoeven. In 2014 werd Kylie moeder van een Italiaanse windhond, genaamd Norman. Een paar maanden later werd een andere Italiaanse windhond toegevoegd aan de familie, genaamd Bambi. Kylie Jenner miste zelfs de American Music Awards in 2016 omdat hij hond onverwachts ging bevallen.

Natuurlijk heeft Kylie Jenner de Birkenstocks uit oude Hermès-tassen van €60.000

In 2019 adopteerde Kylie een puppy genaamd Wesley, om de eerste verjaardag van dochter Stormi Webster te vieren. Veel fans bekritiseerden haar toen omdat haar andere honden niet meer zichtbaar waren. Kylie Jenner reageerde natuurlijk als een echte dog mom. “What makes u think anything happened to my Norman?” twitterde ze. “I don’t post my dogs as much but that doesn’t mean they aren’t very much apart of my life still.” Wij wensen Kylie en Kevin veel geluk toe.

kylie jenner hond puppy
Instagram / @kyliejenner

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.