Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez deelt een foto van haar natuurlijke haartextuur op Instagram

Jennifer Lopez is een koningin op het gebied van haar, make-up en styling. Zodra ze voor een camera staat, trekt ze alles uit de kast. En dat levert ons continu een flinke dosis inspiratie op. Maar ze zit natuurlijk niet altijd volledig in de glam en deelt ook genoeg beelden zonder make-up, van haar echte huidtextuur en nu ook van haar eigen haar.

Jennifer Lopez houdt het ook natuurlijk op social media en is daarmee een voorbeeld voor velen.

Jennifer Lopez: natuurlijk haar

Dat J.Lo een inspiratie is op het gebied van haar is geen verrassing. Denk bijvoorbeeld aan de space buns uit de 90’s, de shag van afgelopen jaren en een pixie cut eerder deze maand. Om nog maar te zwijgen over haar volumineuze kapsel tijdens de inauguratie van Joe Biden. Maar er is ook een andere (stunning) kant van Jennifer Lopez: ze is moeder, echtgenote, skincare junkie en iemand die haar extensions het liefst wegdoet.

Afgelopen jaar lanceerde ze haar eigen huidverzorgingslijn en postte ze een video waarin ze nul make-up droeg om een gezichtsmasker uit te testen. Haar natuurlijke huid zag er natuurlijk geweldig uit, om over de huidtextuur maar te zwijgen. In januari deelde ze een foto van haar natuurlijke, korte haar en nu gaat ze er weer voor. Ze deelt een video op Instagram waarin we haar haar op schouderlengte zien met een kleine wave erin.

Instagram / @jlo
jennifer lopez haar
Instagram / @jlo

Haartextuur

In de video zien we hoe ze haar tweeling een fijne 13e verjaardag wenst. Ze zit op bed, tegenover hen terwijl ze hun verjaardagsontbijt eten. En hoewel we ook hongerig worden van de video, laat het ons ook realiseren dat haar hairstylist Chris Appleton veel werk moet verzetten voor haar dromerige, lange kapsels. Het lijkt erop alsof Jennifer voor de gelegenheid even afscheid heeft genomen van haar lange extensions en dat haar natuurlijke haartextuur gewoon zoals die van ons is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.