Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 4 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner introduceert nieuw merk Kylie Baby en fans gaan los op Twitter

Het lijkt erop dat Kylie Jenner van geen ophouden weet. Na de grote successen van Kylie Cosmetics en Kylie Skin, heeft de 23-jarige ondernemer en realityster nu met een nieuw merk te komen: Kylie Baby. Volgens haar laatste Instagram-post ziet het ernaar uit dat het merk snel op de markt zal komen.

We vertellen je alles wat we tot nu toe weten.

Kylie Jenner introduceert Kylie Baby

In 2019 werd de naam al door Kylie Jenner geclaimd, toen gingen er geruchten dat ze een kledinglijn voor kinderen wilde opzetten die geïnspireerd werd door haar dochter Stormi Webster (aka het best geklede kind ever). Afgelopen week postte Kylie een nieuwe foto van dochter Stormi in bad met de caption, “bath time with @kyliebaby”. Toen fans op het account klikten, zagen ze dat @kyliebaby wel geverifieerd is, maar geen posts of profielfoto heeft.

Kylie moet zelf nog bevestigen dat ze inderdaad babyproducten gaat maken, maar alles wijst erop dat Kylie Baby er snel aankomt. In 2019 schreef TMZ dat Kylie Baby ging voor wiegjes, stoeltjes en commodes en dat er plannen waren om de lijn uit te breiden met moisturizers, lotions en crèmes. En Kylie Jenner zou Kylie Jenner niet zijn als ze het niet groots zou aanpassen. Fans gaan in ieder geval los op Twitter.

Kylie Swim

Eerder deze week schreef TMZ nog dat Kylie de naam Kylie Swim had geclaimd, waaruit een lijn van bikini’s, zonnebrillen, duikbrillen, strandtassen, cover-ups en schoenen zou ontstaan. Ook zou ze handdoeken, hoofddeksels en kleden gaan maken onder die naam. Eerder ging al het gerucht dat Travis Scott en Kylie Jenner een tweede kind wilden, dus het lijkt erop dat Kylie Baby precies op het goede moment komt. Misschien kondigt ze haar zwangerschap tegelijk met de producten aan? Fans kunnen in ieder geval niet wachten…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.