Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner lanceert een trailer voor Kylie Cosmetics en volgers snappen ‘m niet

Kylie Jenner heeft al een redelijk aantal bedrijven op zich staan. Denken we aan Kylie Jenner, dan denken we al snel aan Kylie Cosmetics, het beautybedrijf dat zij in 2015 lanceerde en gelijk een grote hit was. Tot op de dag van vandaag is de wereld verliefd op de producten. Gisteren lanceerde de 25-jarige entrepreneur een trailer voor haar nieuwe lancering lipkleuren, maar deze laat volgers met veel vraagtekens achter.

A little explanation please..

Kylie Jenner lanceert trailer voor Kylie Cosmetics

We kunnen niet wachten tot de lancering van de nieuwe lijn voor Kylie Cosmetics, maar het voorproefje hiervan laat niet veel zien. Is het een thrillerfilm of toch een marketingvideo? Het kan het net zo goed beide zijn.

American Horror Story ter inspiratie?

Alhoewel de marketingvideo er mooi uitziet, verrast het volgers wel. De trailer is namelijk een stuk abstracter en grimmiger dan dat we gewend zijn van Kylie. Het storende geluid en de vele glitches in de beelden geven een horrorachtig uiterlijk aan een beautycampagne.

Verschillende volgers reageren dan ook: “American Horror Story??” Nu vrij toepasselijk, aangezien Kim Kardashian in de welbekende serie gaat spelen, maar het kwam als een verrassing dat Kylie Jenner ook in de horrorscène is gestapt.

Volgers hebben de meningen al klaarliggen

Volgers reageren massaal op de video en hebben nogal veel vragen over de achterliggende gedachte. Zo reageert een volger: “Ok but what does this have to do with makeup”. Een andere volger deelt deze mening en reageerde: “Advertisement for a horror movie”. De meest gelikete reactie is ondertussen “I don’t get it”, wat veel zegt over de mening die volgers hebben over de video.

Meer duidelijkheid

Op de Instagrampagina van Kylie Cosmetics is er ondertussen iets meer vrijgegeven over de lancering. Het gaat om 24 nieuwe lipkleuren die 26 april gelanceerd worden. De meeste volgers hadden dit echter niet bepaald uit de video gehaald. Artistiek is de video zeker, maar echt duidelijk niet.

Kylie Jenner spreekt zich in interview uit over cosmetische ingrepen en ontvangt veel kritiek

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.