Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 23 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Aha! Kylie Jenner legt uit hoe je de naam van haar zoontje uitspreekt

Het moment was dit weekend eindelijk daar: Kylie Jenner heeft na tien maanden ein-de-lijk de naam van haar zoontje bekend gemaakt. Na veel gissen, online theorieën en vooral érg lang wachten, maakt Kylie duidelijk dat het kleine mannetje ‘Aire’ heet. Maar dan komt voor velen de volgende vraag: hoe spreek je deze naam uit?

Kylie maakt het voor eens en voor altijd duidelijk.

Kylie maakt de naam van haar zoontje bekend

In de serie The Kardashians liet ze weten dat ze het nieuws misschien wel zou laten weten in het derde seizoen. Maar blijkbaar duurde dat te lang. Ze postte zojuist een foto van haar en baby Aire, meer dan tien maanden nadat ze aankondigde dat ze zijn oorspronkelijke naam, Wolf, hadden veranderd. En dat schept veel duidelijkheid, want verschillende TikTokkers dachten met ingewikkelde theorieën allang de naam geraden te hebben – maar die zaten er allemaal naast.

Instagram Kylie Jenner Instagram Kylie Jenner

Om het maar meteen duidelijk te maken schrijft Kylie ‘AIRE 🤍’ onder de post. Oma Kris is er in elk geval snel bij: “I love you Aire Webster ❤️”, reageert ze onder de foto. Kylie deelde de naam van Aire en de kiekjes van haar zoon 12 dagen voordat de familie zijn eerste verjaardag viert op 2 februari, en 11 dagen voordat zijn grote zus Stormi Webster 5 jaar wordt.

Hoe spreek je de naam uit?

Wij denken meteen aan ‘Air’, maar hoe spreek je de naam echt uit? Fans twijfelde tussen ‘Air’ en ‘Airey’. Ook fanpage @kyliesnapchat twijfelt en post de vraag op Instagram, waarna Kylie zelf snel reageert dat het ‘Air’ is. Zo, weten we dat ook weer.

Een bron vertelde aan E! News dat de naam ‘leeuw van God’ betekent. Er wordt aangenomen dat het van Hebreeuwse oorsprong is. In het Hebreeuws is een leeuw namelijk ‘aryeh’. Wij zijn fan van de naam.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.