Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner en Travis Scott liggen onder vuur op social media door dít cadeau voor dochter Stormi

Kylie Jenner en Travis Scott zijn niet alleen hot topic door een vermeende zwangerschap, ze liggen ook onder vuur op social media door een cadeau wat ze aanschaften voor dochter Stormi Webster. De twee deelden afgelopen week dat ze een schoolbus voor hun driejarige dochter hadden aangeschaft en dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat.

Kylie en Travis zouden geen gevoel voor de werkelijkheid hebben.

Kylie Jenner en Travis Scott onder vuur op social media

Eerder deze week deelde Kylie Jenner verschillende foto’s en video’s op haar Instagram Stories waarin Stormi een gele Amerikaanse schoolbus aan het ontdekken was. In een video zien we hoe de 3-jarige dochter van Kylie en Travis naar de ingang van de bus loopt, ze schrijft in de caption, “All Stormi has been talking about is riding a big yellow bus. Daddy surprised her.”

kylie jenner travis scott
Instagram / @kyliejenner

Het duurde natuurlijk niet lang voordat het cadeau een veelbesproken onderwerp werd op social media, waar mensen vonden dat Kylie en Travis de connectie met de wereld verloren zijn. Op Twitter schrijft een fan, “Kylie and Travis buying Stormi a yellow school bus because all she wanted to do was be a normal kid and ride on one is the most dystopian, surreal, depressing, and funny thing I’ve ever seen.” Een ander voegt toe, “Saw Kylie’s story about Travis “surprising” Stormi with a yellow school bus so she can pretend to be middle class for the day and I damn near broke my ankle running to Twitter.”

Kylie Jenner deelt nieuwe foto van Stormi in bad en het is té *cute*

Twitter

En de reacties op Twitter gaan nog wel even door. Zo stellen fans dat Kylie Jenner en Travis Scott het contact met de realiteit totaal verloren zijn.

Vervolgens namen Kylie’s fans het voor haar op, omdat het voor Stormi nooit mogelijk zou zijn om de bus naar school te nemen en haar ouders haar gewoon een kans wilde geven om het te ontdekken. Het is nooit saai bij de Kardashian-Jenners.

Dít is de reden dat Travis Scott van Instagram verdween en het heeft alles met Kylie Jenner te maken

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.