Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Volgens fans gaat Kylie Jenner haar zwangerschap bekendmaken tijdens het MET Gala

De fans van Kylie Jenner zijn ervan overtuigd dat ze zwanger is van haar tweede kind. Toch blijft het uit de kant van Kylie en Travis stil en dat zou alles te maken hebben met het geplande moment om de zwangerschap bekend te maken: tijdens het MET Gala.

En dit is waarom.

Is Kylie Jenner weer zwanger?

Afgelopen vrijdag bevestigde Page Six dat Kylie Jenner zwanger is van haar tweede kind met Travis Scott als de vader. Vervolgens deelde Caitlyn Jenner dat ze haar 19e kleinkind verwachtte, maar wilde ze volgens TMZ niet zeggen welk familielid zwanger zou zijn. Kylie en Travis houden tot op heden hun mond en fans denken erachter te zijn waarom. Ze zou het grote nieuws namelijk willen aankondigen tijdens het grootste mode-evenement van het jaar: het MET Gala.

Cardi B onthult zwangerschap van tweede kind tijdens de BET Awards

Het is natuurlijk geen verrassing dat dergelijke momenten bij de Kardashian-Jenners tot in de puntjes gepland worden. Zo bracht Kim Kardashian haar scheiding met Kanye West op een gepland moment naar buiten en vertelde Kylie Jenner ook over haar eerdere zwangerschap van dochter Stormi niks tot nadat ze was bevallen. Het filmpje van haar pasgeboren dochter werd toen *per toeval* tijdens Super Bowl gedeeld. Nu lijken Kylie Jenner en Travis Scott te kiezen voor het MET Gala, waar ze al eerder mode-statements maakten.

Goed nieuws: Met Gala 2021 gaat door en dit is alles wat we tot nu toe weten

MET Gala

Op 13 september vindt het grote mode-evenement weer plaats en dat lijkt de grootse avond van Kylie en Travis te worden. Hoewel het volgens Page Six nog te vroeg is om iets over de zwangerschap te zeggen, Kylie zou het geslacht nog niet eens weten, mag het nieuws dan de wereld in. Op Twitter weten fans het inmiddels zeker, Kylie Jenner heeft gepland om haar zwangerschap bekend te maken op 13 september, alleen gooide TMZ roet in het eten. We wachten geduldig af en zijn daarnaast ook weer erg benieuwd naar haar look (inclusief babybump?)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.